2020 Nou Faux Blana Femei Haina cu Gluga Talie Mare Moda Slim Negru Rosu Roz Faux Blana Haina Fals Haine de Blana de Iepure cu Fermoar

w35941

29.90lei

-28.76

58.66lei

-49 %

Produs nou

2020 Nou Faux Blana Femei Haina Cu Gluga Talie Mare Moda Slim Negru Rosu Roz Faux Blana Haina Fals Haine De Blana De Iepure Cu Fermoar Material:Casmir.și material confortabil artizanale.Suficient de durabil pentru purtarea de zi cu zi Cantitate: 1 buc Pachetul Include: 1x Sacou Femei de puncte de Vânzare: Caracteristici:Moda rever maneca lunga cu fermoar plus sacou Material:Casmir.și material confortabil artizanale.Suficient de durabil pentru purtarea zilnică Ocazie: Potrivit pentru primăvară și vară, zilnic, petrecere, scoala, munca, cumparaturi, pe strada, dating, sexy și fermecător.

de transport și politica de returnare:

1. Vom în general, trece de comenzi în termen de 24 de ore după ce plata este primită.

2. China post obișnuit pachet mic plus și China post aer înregistrat mail ia estimat 15-60 de zile.

3. Recomandat transporturi: www.videoprint.ro standard de transport maritim-mai stabil,mai sigur,mai rapid.

4. Oferim, de asemenea, exprima de transport maritim, cum ar fi DHL, UPS, EMS, etc, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă sunteți în nevoie urgentă de ea sau cantitatea este mare.

5. Acceptăm retururi și restituiri în termen de 15 zile de la data comenzii completat, vă rugăm să ne contactați.

6.Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale

Dropshipping și en-gros:

1. Am picătură navă peste tot în lume, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri

2. Noi va oferim cel mai bun pret pentru en-gros, și de a recomanda cele mai bune de transport.

Feedback-ul:

1. Vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele, Transport timp de 5 stele).

2. Daca produsele primite au fost deteriorate sau greșit stiluri, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, în primul rând, vă rugăm să ne contactați,vom face cu ea și de a lucra în cele mai bune solutii, satisfactia Dumneavoastra este motivația noastră de a face mai bine.

Etichete: rafală de faux blana femei, haina blana, blana, im haină de blană, haină neagră femeie, mng haină de blană faux, 2020 jacheta femei, blana tapiterie capota, haină de blană faux, winterli haina femei

Sezon Iarna
Varsta Varsta 18-35 Ani
Guler Cu Ornamente De Blana Capota
Stil Dublu-a confruntat cu Blana
Ambarcațiunile\Technics Culoare Naturala
Material Faux Blana
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Tip Talie Mare
Tip De Închidere fermoar
Decor Fermoare
Origine NC(de Origine)
Maneca Stil Regulat
Lungime maneca(cm) Plin

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare