Nou
Email Animale, Desene Animate, Cap De Maimuta Bell Farmecul Festivalului De Vacanță Cadou De Ziua Favoarea Decor

Email Animale, Desene Animate, Cap De Maimuta Bell Farmecul Festivalului De Vacanță Cadou De Ziua Favoarea Decor

w35322

77.29lei

Produs nou

Desene animate drăguț Clopote de Animale Metal Bell Cadou Găsirea Farmece Pandantive 50pcs/lot

Descriere:

Dimensiune: Aprox 18.5x19.5x16 mm (1 cm=de 0,394 inch)

Metal:Cupru

Include pachete:50pcs

Plata:

1. Metode de plată acceptate : www.videoprint.ro de Plată.

2. Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare de inchidere a licitatiei.

3. Am expediat la www.videoprint.ro adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că www.videoprint.ro adresa este corectă înainte de a plăti.

4. Orice taxe de import, taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport, care poate să apară în țările de destinație și ar trebui să fie plătite de către cumpărător.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal în țările de destinație pentru a verifica dacă trebuie să plătească orice taxe și impozite înainte de a cumpăra.

Transport Termenii:

1. Putem livra comenzi în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce plata a sosit

2. Articol trimis de China Post Airmail, de Obicei,va sosi în termen de 15 la 25 de zile.Timpul de livrare depinde de destinație,oficiul poștal local, obiceiuri și așa mai departe.Uneori aceasta poate duce până la 35 de zile.

3. Dacă sunteți în țări sau zone cu nici un serviciu de poștă aeriană vom încerca să trimite coletul la tine de express daca sunt dispuși să plătească taxe suplimentare

4.Valoarea totala a comenzii ajunge la mai mult de 200USD, ne va livra elemente de expres, cum ar fi EMS, DHL, etc, livrare rapida termen de 4-8 zile.

5. Anunturi cu transport maritim și de manipulare taxe: taxa acoperă corespondență, ambalare, depozitare și distribuție a costurilor, nu numai poștale

Se întoarce:

1.Cumpărătorul ar trebui să vă așteptați să plătească orice sumă încasată de către guvern a ofertantului țară; aceasta include, dar nu se limitează la datoria & tax

2.Transportul si manipularea taxele sunt nerambursabile.

3.Dacă nu primiți elementul după 45 de zile,vă rugăm să ne contactați, vă vom returna sau de a face o înlocuire, în funcție de stocul disponibil.

Feedback-ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Contactați-Ne:

Apreciem foarte mult afacerea ta.Dacă nimic despre această tranzacție nu satisface așteptările dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați și să ne dea o șansă de a face dreapta pe ea.

VĂ MULȚUMIM PENTRU CĂUTAREA ȘI NOROC DE LICITARE!

Etichete: desene animate farmec, farmecul email, desene animate pandantiv, pandantiv de email, aliaj de farmec, farmecul pokemon, mickey pandantiv, bunny farmecul, farmecul iepure, charm pandantiv

Numărul De Model BLD2113
Metale De Tip Cupru
Fine sau de Moda Moda
Condiție
Nume De Brand Swishsugar
Tip De Element Farmece
Stil Trendy
Material Metal
Farmecele Tip Animale

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare