CHUWI SurBook Tablet Tastatură Detașabilă pentru 12.3 inch CHUWI Windows 10 Tablet PC

w35206

203.31lei

-35.88

239.19lei

-15 %

Produs nou

1. Special conceput pentru CHUWI Windows 10 Tablet PC exclusiv.

2. Touchpad-ul ofera experienta buna funcționare.

3. Țineți dispozitivul într-un mod securizat, cu un magnetice de aspirație slot.

4. Ideal laptop pentru tastarea email-uri, chat și jocuri.

5. Alimentat de Tablet PC.

General Dimensiuni Produs 33*24*2.7 cm Greutate 500 g Pachetul Include Conținutul Pachetului 1 x Tastatura

1. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, transport gratuit, poate fi urmărită numai în China, dar nici un detaliu informațiile de urmărire în țara dumneavoastră. 2. Atunci când data de livrare va fi sfârșitul și încă nu primiți coletul,vă rugăm să ne contactați și vom prelungi timpul de livrare 10-25 zile.Dacă încă nu primi coletul in 10 zile, va vom returna. 3. Dacă doriți înregistrate metoda de transport maritim, vă rugăm să selectați www.videoprint.ro Standard de Transport maritim sau China Post Air Mail.

1. Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale, taxe de import, impozite sau alte taxe vamale. 2. Vă rugăm să furnizați dovada video termen de 5 zile după ce primiți dacă există o problemă de calitate, problemele vor fi rezolvate cu restituire sau de înlocuire. 3. Vă rugăm să ne informați în termen de 2 zile după ce primiți produsul greșit.Va putem oferi discount, de înlocuire sau de restituire după confirmare. 4. Oferim gratuit întreținere în termen de 6 luni. 5. Promovare produse numai de oferta de înlocuire și servicii de întreținere; restituirea nu este acceptat (cu excepția produselor greșite primite.)

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, Feedback-ul dvs. Pozitiv va fi mult mai apreciat. 2. Dacă pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta. 2. Vom lucra cu tine până când sunteți mulțumit.Noi credem că prietenoasă de comunicare poate rezolva toate problemele.

1. Cele mai multe produse sunt supuse plății drepturilor de import (de exemplu.g.în s. U. a.) sau alte taxe, si alte taxe, inclusiv taxa pe valoarea adăugată (TVA) sau alte impozite.Dacă acestea sunt aplicabile, acestea vor fi percepute și determinat atunci când transportul este procesat de către aplicabile agenției vamale din țara dumneavoastră.Vă rugăm să verificați țării de import politica de a înțelege și de a stabili aplicabilitatea și răspunderea pentru orice astfel de taxe sau impozite pentru produsele pe care le achiziționează. 2. Toate taxele aplicabile și taxele, dacă există, nu sunt incluse în prețul de achiziție de comanda sau de tranzacție.Dacă acestea se aplică și sunt percepute, atunci ei sunt (si nu sau produs producator sau furnizor) unic și exclusiv responsabilitatea, și va fi plătită de către dumneavoastră direct de la guvern sau de la firma de curierat, atunci când produsele sunt livrate. 3. De plată sus-menționate taxele, tarifele și taxele nu sunt (sau producătorul produsului sau a furnizorului) responsabilitatea. 4. Noi nu va fi responsabil pentru orice transport sau vamale întârziere, deoarece acest lucru este în afara controlului nostru.

Etichete: tastatura chuwi lapbook, ubook, ipad 2020 102 2020 caz, surbook, dosar verticale, mini pc-ul ferestrei 10, alldocub, co2 comprimat, keychron, tablete voyo 10 inch

Model Tip Solid
Pachet Da
Aplicarea Dimensiune Laptop 12.3 INCH
Tip cu Tastatura
Compatibil Marca CHUWI
Stil Casual
Material Plastic
Modelul De Compatibilitate CHUWI SurBook Tableta
Numărul De Model CHUWI SurBook Tableta

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare