JEYI iControl-8 4/6 hard disk hard de control sistem de control inteligent hard disk sistem de management HDD SSD de putere comutator de patru/șase

w35188

126.10lei

Produs nou

FQA:

Aspectul de Produse

Imagini doar pentru referință, obiectul nostru de produse disponibile

Pachetul Rupt Timp de transport maritim internațional se va deteriora și se pisează pachetului , dacă ați găsit acolo este despachetarea semne,vă rugăm să nu semneze .Ambalajul exterior în stare bună, dar produsul pachetul de vânzare cu amănuntul prin extrudare deformare, dar nu afectează utilizarea produsului, este normal.

Instalare

Cumpărătorii trebuie să aibă DIY abilitate, cum ar fi instalarea sistemului de operare pentru a evita problemele de instalare.

Despre Transport

Elementele vor fi livrate în curând, atunci când a primit o plată verificată.Noi nu suntem responsabili pentru orice adresa gresita sau nelivrată.

În prezent, acceptă numai www.videoprint.ro oficial logistica,www.videoprint.ro Standard de Transport maritim

Se întoarce

Se întoarce acceptat.Dacă partea responsabilă pentru retur este cumpărător, cumpărătorul este obligat să suporte transportul.și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea lor inițială.

Etichete: hard disk, ql3x, ssd, m2 m usb, hdd comutator, fondul pentru petrecerea de ziua, ssd 1tb m sata, hbo pl, date cablu de alimentare, 1tb ssd

Puterea Număr De Linie 4(PH4) 6(PH6)
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand DTRASM
Pachet Da
Tip Comutator Cablu
Produse De Stare Stoc
Numărul De Model iControl Serie
Linie De Putere Mai 60cm
Certificare ROHS
Putere De Ieșire Linie SATA 15PIN

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare