HEXGEARS GK12 Hot Swap Comuta Tastatură Mecanică de Gaming 87 Cheie Impermeabil Kailh CUTIE Comutator alb albastru lumina de fundal Tastatură

w3518

227.31lei

-53.33

280.64lei

-19 %

Produs nou

HEXGEARS GK12

●Acesta este un NOU HOT-SWAP COMUTATOR ●87 CHEIE TASTATURĂ MECANICĂ

GK12 87 Cheie Hot Swap Comuta Tastatură Mecanică de Gaming

Excelent Experiență de Tastare:confortabil Cu tastele joase și PC standard keyboard layout cu full-size design permite pentru liniște și eficient de tastare excelent pentru utilizarea de zi cu zi.Mai ales în comparație cu un zgomotos tastatură mecanică.Fiecare apăsare de tastă produce un sunet moale, oferind o foarte plăcută experiență de tastare.Splendid LED Backlight:tastatura este o piesă esențială de echipament pentru orice calculator.Este nevoie de o poziție proeminentă pe birou și va rămâne acolo 24/7, astfel încât s-ar putea la fel de bine arata bine.Crede-mă, 2786-culoare LED-uri de iluminat efectele vor fi cu siguranta observat.Larga Compatibilitate:Compatibil cu toate sistemele de operare majore de pe piață: iOS, Android, Windows și Mac OS, inclusiv iPad 10.2, iPad 9.7, iPad 10.2784, iPad Air, iPad Pro, iPad Mini, iPhone, iMac, Macbook, Galaxy Tableta, Surface, și alte Android Windows tablete și telefoane Comenzi rapide de la tastatură:2791 Taste conceput special atât pentru Windows și MAC OS.Comenzi rapide să faci mai mult cu mai puțin efort la birou și acasă.Bucurați-vă de confortul de la vârful degetelor.Elegant și Ușor:Construit cu un finisaj neted; dimensiuni Compacte este ușor de a transporta în jurul valorii de

Întreținere

●Oferim 3 luni gratuite de întreținere. ●Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi.Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit. ●Înainte de a returna produsele, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Cerere Specială

●Dacă aveți orice cerințe speciale, pls lasati un mesaj să ne în ordine.

Feedback-ul

●Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta! ●Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ, fără nici o comunicare.Vă mulțumim pentru înțelegere în avans! ●Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

FAQ

Q: Ce este HEXGEARS?

O: Hexgears este o companie globală de Electronice de Consum companie specializata in PC si periferice mobile.Vom dezvolta și piața personal periferice pentru PC Gaming, PC-ul de Navigație și Muzică.

Q: de Ce ai alege HEXGEARS?

O: Pentru că de cele mai grele Kailh Comuta între cherry comutator și MX comutator.Și aceasta este prima alegere pentru un profesionist de E-sport Gamer.

Q: Cât timp va dura?

O: bun ar trebui să ajungă în 16-30 de zile.

Povestea De Brand

La HEXGEARS brand a suferit o lungă perioadă de timp de palpitant și aventură uluitoare.Acum începe să-și facă aventură în "sumbru canyon" în e-sport joc, pentru care nivelurile de joc sunt concepute.Vă mulțumim pentru acest joc, e-sport joc entuziaști din întreaga lume pot explora natura, se contesta, de relaxare și bucurați-vă de un moment fericit în joc.

Odată cu dezvoltarea de e-sport joc, cei doi tineri au fondat HEXGEARS brand, în scopul de a oferi o mai bună de joc, arme și mai minunată experiență pentru jucători.Pentru a oferi o mai bună experiență de funcționare și să permită jocul jucătorilor pentru a obține o mai bună rezultat de luptă în "sumbru canyon" în spațiul cibernetic, care le-au făcut o mulțime de eforturi, de la R&D, proiectare până la producție de mai profesionist și mai superioară produse periferice.

HEXGEARS vă oferă o unică lume viitoare.

HEXGEARS se va dedica construirea unui complet de e-sport eco-lanț, având o adâncime de exploatare de e-sport, industria, cercetarea, dezvoltarea și fabricarea de hardware, periferice, dezvoltarea de tehnologii software, cultivarea talentelor și joc de formare de echipe, organizarea reprezentant concursuri, și de a investi mai mult în funcționare și așa mai departe, astfel încât să se facă un brand de renume mondial în e-sport industrie.

Etichete: gk61 tastatura, hot swap pcb, tastatura mecanismele, centrul de capace, kailh comutator, 6 tastatură mecanică kit, gk64 keycap, keycap pbt, teclados mecanicos, fr pbt keycap

Tastatură Full Size No
Axa Corpului De Brand kailh
Numărul De Model GK12
Tip Cu fir
Tastatură Standard 87 de Taste
Nume De Brand HEXGEARS
Numele produsului HEXGEARS GK12 Tastatură Mecanică
Origine NC(de Origine)
Potrivit Joc Overwatch , dota
Operațiunea Stil Mecanice
Pachet Da
Suport Pentru Încheietura Mâinii No
Limba Engleză/Rusă
Certificare ROHS
Tip De Interfață USB
Stil jucător tastatură
Turcia Nume Mekanik Klavye
Cerere Tableta

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare