Ulei De Calitate Detector De Gaz Derv Lichid Analizor Portabil Digital Ulei Tester Auto Motor De Motor Ulei De Motor De Calitate Detector De Gaz Anal

w34964

175.86lei

-9.23

185.09lei

-4 %

Produs nou

De ce trebuie să Dete ct de Ulei de Motor

Detecta poluarea nivelul de ulei în mașină și să estimeze dacă este nevoie să fie înlocuit.Uleiul trebuie să fie înlocuit funcție de conducere 5000 de kilometri în prezent, dar și gradul de mașini, șoferii diferite obiceiuri va afecta durata de viață a uleiului de motor.Produsul foloseste principiul optic pentru a detecta ulei și pentru a determina cu exactitate contaminării cu ulei de situație.

Ulei De Motor Detector De Funcționare

1. Apăsați( ) butonul de pornire timp de două secunde pentru a porni dispozitivul de detectare.

2. Apăsați (S) butonul de pe partea dreapta pentru a comuta la uleiul de detectare de stat.

3. Scoate joja de nivel al uleiului de motor și a introduce detector în gaura de ecartament.

4. Apoi trageți butonul de declanșare de pe mâner și așteptați 10 secunde și apoi rezultatul testului arată pe ecranul LCD.Dacă testarea uleiul este nou, rezultatul ar trebui să fie arătat 100.0%.

5. ( W ) buton este folosit pentru a reseta.

6. Notificare:

În procesul de testare, sonda trebuie să fie unse în scopul de a testa parametrii precise.Așteptați 10 de testare secunde și urmăriți dacă există un sunet de alarmă.Dacă nu există nici un sunet de alarmă, uleiul poate fi folosit.Dacă există o alarmă de sunet, uleiul trebuie să fie înlocuit în timp.

Trageți butonul de declanșare de pe mâner atunci când aparatul pornit și (000.0% sau 100.0%) este afisat pe ecranul LCD care este normal.

Dacă aparatul nu poate fi pornit atunci când acumulatorul este instalat, ar trebui să acorde o atenție dacă bateria este inversat.

Etichete: polițist bobina tester, contor de gaz, baterie bluetooth monitor, releu auto tester, simplu tester auto, ulei auto tester, ulei tester, barca outboard, engin ulei, motor rc tester

Electronice No
Articol Greutate 0.5kg
Numele Modelului Ulei De Motor Detector
Putere no
Înălțime Element 8cm
Versiune Hardware Ulei De Motor Detector
Tip De Material Plastic ABS
Versiune Software Ulei De Motor Detector
Nume De Brand lansl
Caracteristici Speciale no
Element De Lungime 12cm
Extern De Certificare De Testare ce
Lățime Produs 5cm
Tensiune no
Tip De Element Analizoare De Gaze

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare