SAMSUNG Card de Memorie Micro SD EVO+ 32GB 95MB/s SDHC, SDXC UHS-I C10 U1 Full HD Card TF cu Adaptor pentru Smartphone Tableta

w34738

56.91lei

Produs nou

Pur și simplu cardul dreapta

Obține mai mult de la dispozitivele mobile cu rapid de citire/scriere viteze, perfect pentru video full HD.* Cu uimitoare performanță și fiabilitate, EVO Plus vă permite să salvați și comoara bogăția de viață.

*Pentru cele mai bune 4K UHD suport video Samsung recomandă utilizarea de carduri de 64GB sau mai mare.Dispozitiv gazdă compatibilitatea poate varia.Îndeplini nevoia ta de viteza

Înregistrare și redare video Full HD.Cu ultra-rapid de a citi și scrie viteze de pana la 95MB/s & 20MB/s, respectiv, 32GB EVO Plus vă permite să transferați un 3GB memorie video pentru notebook-ul dvs. în doar 38 de secunde.* Trage fotografii de înaltă calitate și clipuri video și partajați-le pe toate într-o clipă.

* Cele de mai sus citi și scrie viteze sunt bazate pe teste interne efectuate în condiții controlate.Vitezele reale pot varia în funcție de capacitatea cardului.

Capacitatea de a trăi mare

Nu vă faceți griji despre spațiu din nou.Cu cantități masive de stocare de 32GB EVO Plus este suficientă memorie pentru până la 1 oră și 30 de minute de 4K UHD video, 5 ore de video Full HD, 9.400 de fotografii, sau de 4900 de melodii.* Deci, mergeți mai departe și de a savura tot ceea ce viața are de oferit, și păstrați-l prea.

*Renunțarea declarație se bazează pe teste interne efectuate cu Samsung Galaxy S9+ ca dispozitiv gazdă și în ipoteza că media reală capacitate de stocare este 93.1% de etichetat capacitate.Real capacitatea de stocare poate fi mai mică decât etichetate capacitate.Compatibilitate extinsa

Compatibil cu o gamă largă de dispozitive, atât pentru SD si micro SD.Puteți capta chiar detaliate video Full HD.Inclus adaptor SD se potrivește cele mai multe dispozitive în aproape fiecare nume de brand, păstrând în același timp toate EVO Plus restante viteză și performanță.

4-Dovada de protecție

Experiențele tale sunt de neînlocuit, iar acum de neuitat.Susținută de 4-dovada de protecție, EVO Plus poate rezista până la 72 de ore în seawater1, extreme temperatures2, aeroportul X-ray machines3 și magnetice fields⁴ echivalent cu un scanner RMN.Samsung oferă o garanție limitată de 10 ani*.

1Certified impermeabil cu IEC 60529 și IPX7 rating 2Operating temperaturi de -25°C la 85°C, non-temperaturi de operare de la -40°C la 85°C 3Up la 50 Roentgen ⁴Up la 15.000 gauss ※ Samsung nu este răspunzător pentru orice i) daune și/sau pierderi de date sau ii) cheltuielile efectuate de pe cardul de memorie de recuperare de date.

Etichete: tableta xiaomi lt, micro xc, Tableta, vopsea tableta samsung, card memorie samsung, samsung galaxy, ms card de memorie, android tablet, card micro sd samsung, Micro SD

Clasa Clasa 10
Dimensiuni (W x H x D) 0.59" x 0.43" x 0.04"
Temperatura De Operare -13°F și 185°F
Interfață UHS-I, compatibil cu HS interfață
Caracteristicile produsului rezistent la apă
Tip TF / Micro SD Card
Numărul De Model MB-MC32G
Pachet Da
Viteza De Citire Secventiala pana la 95MB/S
Rezistent la apă? Da
Non-Temperatura de operare -40°F și 185°F
Tensiune 2.7~3.6V
Viteza De Citire/Scriere pana la 95MB/S
Perioada De Garanție 10 ani de garanție limitată
Full HD optimizate Da
Utilizarea Aplicației Telefon mobil, Smartphone, Tableta, etc
Tip De Produs Card de Memorie microSDHC
Viteza De Scriere Secvențială până la 20MB/s
Nume De Brand Samsung
Greutate Approx. 0.5g

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare