6" Diamant de carotat Beton, Masina de gaurit cu Stand & burghie 2180W

w3469

779.82lei

-86.64

866.46lei

-9 %

Produs nou

6" Diamant de carotat Beton, Masina de gaurit cu Stand & burghie 2180W

Descriere Produs:

Noastră de bază de foraj combină funcționalitatea și versatilitatea într-un singur dispozitiv.Este ideal pentru bricheta locul de muncă de foraj.

Instalare:

În primul rând, instalați șurubul conectarea în stea și piedestal.Înainte de a folosi mașina de găurit, aveți nevoie pentru a repara.

1. Scoateți cele două șuruburi de pe partea din spate a suportului;

2. Separat suportul și piedestal;

3. Roti pedesta 180° și montați șuruburile.

4. Instalați finalizat

Fix sondor:

Aici sunt două moduri

1.Folosind link-ul de expansiune

Alege un tub gol în funcție de înălțimea de la locul care trebuie să fie forate.Pune un capăt al tubului împotriva șurub reglabil rod.Și rotiți tija invers pentru a repara erorile de sondor bine, spituri nu sunt necesare.

2.Folosind ecpansion bolt

Face o gaură în perete sau groud și montați șurubul;

Extinde bolt;

Montați șurubul tijei și suport.Apoi strângeți piulița.

Instala burghiul

Înainte de a instala, aveți nevoie pentru a unge cu unsoare pe burghiu end fir, în scopul de a de descărcare de gestiune cu ușurință.După instlling, aveți nevoie pentru a rula sondor la o stare de repaus la început.

Atenție: Înainte de a instala sau elimina drill bot, trebuie să fie sigur de foraj este oprit.Înainte de a rula, semănătoarea trebuie să fie conectat cu apa rece curata.

Aici sunt moduri de a injecta apa:

1. Folosind apa de la robinet: Conectarea la robinet și mașina cu injectarea de furtun.

2. Agățat-o găleată de-a lungul burghiu

3. Folosind pompa de apa

4.Foraj

Începe de foraj la o stare de repaus.Apoi deschideți robinetul de apă.Atunci când nu există apă care curge de la burghiu, puteți începe de foraj.În primul rând, aveți nevoie pentru a detalia încet și de a crește puterea treptat.După ce sapă mai adânc decât 5mm, puteți crește împinge puterea.Dacă sonda de rotație viteza de scădere, decât dovedește că burghiul este supraîncărcat.Apoi, aveți nevoie pentru a reduce împinge puterea, evitând burghiu fiind blocat.Dacă iese fum, trebuie să scoate burghiul imediat și începe să foreze după un timp, evitând motorul fiind arde în jos.

5.Materialul fiind forate

Când foraj de beton armat, curent crește și de foraj va vibra.Prin urmare, aveți nevoie pentru a reduce împingând puterea, dar în scădere de amplitudine nu trebuie să fie prea mare.În caz contrar, urmatoru va fi afectată și burghiul va fi purtat mai rău.Când foraj de beton armat cu conținut redus de boabe de nisip și pietre mici, semănătoarea poate fi supraîncărcat brusc și foraj fi oprit în mod automat.În acest moment, aveți nevoie pentru a scoate burghiul imediat și curățați gaură forate înainte de a începe din nou.Atunci când foraj ham bord și o grosime de teren, ai nevoie de asemenea să scadă împingere și de foraj încet.

6.Luând de bază de foraj

Când aveți de gând yo masina de gaurit prin bord sau wal, aveți nevoie pentru a încetini, evitând burghiul fiind blocat.Daca burghiul este blocat, trebuie să opriți detalia imediat scoate pic și curățați-l.Adu-out foraj de bază.Instala burghiul și începe din nou.

Atenție: ar trebui să fie atenți atunci când scoate burghiul, menționând damaing ea.

7.Foraj vibrații

Burghiul vibreze atunci când este de lucru.Aceasta poate fi, deoarece distanța între rafturi conectarea corp de ridicare și suport e prea mare.Apoi, aveți nevoie să strângeți șuruburile pentru a regla distanța.În același timp, aveți nevoie pentru a face sigur că piedestal și este conectat ferm.

Aplicație:

Acest exercițiu poate fi folosit pe caramida, piatra, beton armat, piatră și materiale ignifuge.

Caracteristici Produs:

Racord de apă cu furtun de aprox. 4 metri de protecție la Suprasarcină / alunecare ambreiaj Aluminiu suport de bază Utilizat de la -25 ° C Burghiu Ø 10,8 cm / 35 cm lungime 1/2 "BSP filet de conectare pentru burghie de 55 mm, mandrină de pe stand pentru eliberare rapidă Cea mai mare burghiu dublu scop 1980W infinit viteze variabile Non sigiliu de apă cușcă reduce costurile de întreținere material de aliaj de Aluminiu de parcare și mai stabilă Max.de foraj cu diametrul de 160 mm Potrivit pentru prelevarea de probe beton, ciment, caramida, bituminoase, asfalt și bloc

Date Tehnice:

Putere de intrare nominală: 2180W tensiune Nominală: 230 V frecvența Nominală: 50Hz Cea mai mare capacitate de găurire: 160 mm Burghiu: 108mm Nu-sarcină de viteză: 0-1280 r/min Integrat FI (la cererea clientului): 10mA furtun de Apă lungime: aprox. 4 metri, în interiorul Ø 1 cm Werkzeugaufnahme: 1 ¼ Inch înălțime Totală: aprox. 77cm Foraj distanta: aprox. 48cm dimensiune Ambalare: 75X20X25cm G. W.: 18kg

Etichete: burghiu vertical, bosch masina de gaurit cu acumulator, tamplarie de frezat masa, 42mm burghiu, beton, burghiu de putere, titular de gaurit, perceuse, frate, diatool

Utilizare Comerciale Fabricarea
Material Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model Z1Z-160SZJ0000001V2
Tip Instrument De Mână Piese

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare