G-Spot Vibratoare Clitoridian Biberon Anal Vagin Vibrator Cu 9 Vibrații De Control De La Distanță Pentru Adulti Jucarii Sexuale Pentru Cupluri Dual Motors

w34369

88.64lei

-23.55

112.19lei

-20 %

Produs nou

Despre produs

100% rezistent la apa vibrator pentru comună stimulare in timpul actului sexual sau solo play-El va simți îmbunătățită senzatii împotriva lui arbore și testiculele în timp ce ea se va bucura de senzațional G-spot și stimularea clitorisului.Toată lumea e un câștigător.

Taxe pe încărcător magnetic în 120 de minute pentru până la 90 de minute de joc-încărcătorul este foarte interesant cum se pot magnetic stick la cele două cercuri metalice la exterior și taxa de jucărie fără probleme în timp ce menține interiorul uscat.

9 vibrații funcții, fiecare cu putere reglabila nivelurile De vibrații oferă o senzație că este greu să fi produs numai prin lucru manual, deoarece 9 moduri duce doar la o călătorie care vă permite să vă bucurați 9 moduri diferite de stimulare.

Realizate din organism în condiții de siguranță material de silicon-L are ca mare mătăsoasă silicon simt asa ca se simte excepționale pe ea pete atinge..Fiind de silicon se curăță cu ușurință și puteți fi gata pentru dvs. (sau ea) următoarea aventură.

Control de la distanță-operabile de până la 3 metri interesant pentru a juca, Vă va plăcea faptul că acesta poate fi controlat si cu telecomanda de tine pentru a se juca solo sau cu partenerul tau.

ur partener.

Etichete: vibrator kit, fostul magazin, ceas deșteptător sex, jucarii sexuale cur extinde, jucărie sexuală, anal plug app, controlul vagin, iepure roz vibrator, ou de control de la distanță glont vibrator sex jucării pentru, kit sex erotic jucărie

Caracteristică 1 Produse pentru adulți
Caracteristică 2 jucarii sexuale pentru femei
Caracteristică 3 Sex Shop
Tip De Element Vibratoare
Obscene Imagine No
Dimensiune 12 kinds
Sugestiv Sexual No
Nume De Brand BeHelper
Caracteristica 5 Control De La Distanță
Numărul De Model Vibratoare
Tip Pune pe
Material Silicon
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Jucării sexuale-pentru cuplu
Caracteristică 4 Rezistent la apa
Mărfuri De Certificare A Calității ce

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare