#9068 foto reale Curea de Spaghete fără Mâneci V-neck Verde domnisoara de Onoare Rochie de Adult destinație Rochie de domnisoara de Onoare

w34339

203.40lei

Produs nou

Despre Culoare și de calitate

De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD cscreen, diferenta de culoare nu pot fi evitate, astfel încât nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact același ca pozele pe care le-a văzut, vă rugăm să înțelegeți.Dacă sunt foarte, foarte stricte în culoare, vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a plasa o comanda.Multumesc.Practic, toate stil pozele sunt de pe Internet.Nu putem garanta că acestea pot fi 100% la fel(cu excepția articolelor cu fotografii de probă), dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a îmbunătăți similitudine.Și, de asemenea, prețul este direct proporțional cu calitatea deci, sperăm că vă poate fi mulțumit cu calitatea pe baza prețului.

Produs arată

Bine ati venit la Fanweimei Magazin.vă mulțumim pentru dvs. de interesat în nostru de rochii.Ca un producător specializat în producerea de top-grad de rochii de mireasa.Nunta-rochii rochii este selectat tesatura de înaltă calitate.Acesta este conceput cu grijă și minute de atenție la detalii și proiectate pentru a satisface criteriile de moda.putem face rochii formale rochie de mireasa,rochie de mireasa,rochii de bal, rochii de domnisoare de onoare,rochii fetita cu flori,mame, rochii,voaluri,inel perne,șaluri.....Am putea face rochii de potrivit imagini a venit de la tine,noi bun venit cu amănuntul și cu ridicata. 100% Handmade, Rochii.Servicii personalizate și Graba de comanda sunt disponibile.

Sfaturi cald

Vom face nu numai rochii de mireasa de dimensiuni standard,dar oferă, de asemenea, personalizate de servicii.Dacă alegeți produse personalizate,vă rugăm să ne furnizați cu parametrii de mărime.(după cum se arată în figura de mai jos) 1.Full Bust = ___ cm/inch. 2.Talia = ___ cm/inch. 3.Circumferința șoldului = ___ cm/inch. 4.Înălțime (de la partea de sus a capului la podea fără pantofi) =___ cm/inch. 5.Înălțime de toc (pantofi vei purta în ziua în care te porți această rochie) =___ cm/inch. 6.Înălțimea la umăr la podea ( fără pantofi ) =___ cm/inch. 7.Rochie de culoare:alb sau ivory sau alte? 8.Rochie spate:dantelă-up sau cu fermoar sau Nasture? 9.Data rochia va fi purtat? 10.Dacă aveți orice alte cerințe speciale, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vă rugăm să citiți următoarele note cu atenție înainte de a plasa comanda.Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Standard dimensiunea Diagramă

Metoda de măsurare

Note

Urgent comanda, vă rugăm să confirmați-ne eveniment de o zi în avans.Dacă doriți aceeași culoare ca imagine, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi.Nu putem garanta rochie 100% aceeași ca imagine, dar vom face tot posibilul pentru a le face mai sus de 95% similar cu înaltă calitate.Rochia de mireasa nu include alte accesorii precum manusi,voal de mireasa etc. Mai mult pentru mai mult discount.Inainte de a comanda, vă rugăm să citiți cu atenție această listă.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să fie liber să ne scrie..

Despre noi

Metoda de transport maritim

Feedback-ul

Etichete: decora rochie bridemaids, wedfing oaspete rochie, rochie wed, argint femeie rochie de domnisoara de onoare, v gât satin rochie de domnisoara de onoare, domnișoara de onoare dress lung, rochie de domnisoara de onoare, verde quinceanera, rochie verde de domnisoara de onoare, rochie de fri

Numărul De Model 9068
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Talia Naturale
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Nume De Brand YASHANG
Silueta O-LINIE
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Rochii Domnișoare De Onoare
Element De Moda Simplu
Tesatura Tip Sifon
Decolteu V-Neck
Built-in Sutien Da
Imagini Reale Da
Grupa De Vârstă Adult
Maneca Stil Curele De Spaghete

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare