Xiaomi Mijia Inteligent Comutator de Perete Singură Dublă Cheie Funcționează cu BLE Plasă de Poarta de Legătură Inteligentă de Control de la Distanță Mi Smart Home

w34204

55.97lei

-13.14

69.11lei

-19 %

Produs nou

Caracteristici:

● Două de tip smart switch-uri, stiluri diferite, mai multe opțiuni

Xiaomi Mijia smart switch are două butoane diferite, un singur control facturare și de facturare dublu de control, care pot fi selectate în funcție de utilizarea efectivă scenă și obiceiuri de operare la domiciliu.

● Difuzor inteligent de control vocal, o propoziție la comutatorul de lumini

Economisi timp și efort, suport comandă vocală de XiaoAi.

● Suporta Mijia APP de control, porni/opri luminile de pe telefonul mobil

Bluetooth conecta la Mijia APP de control, comutatorul de pe telefonul tău*.În timpul iernii, puteți porni/opri luminile, cu un singur robinet de pe telefonul mobil în pat, te scutesc de efortul de a ieși din pat.

● Multi-dispozitiv voită hidraulic, suport OTA upgrade

Conectarea la Bluetooth plasă gateway-ul poate fi conectat la alte dispozitive inteligente in casa.De exemplu, acesta poate fi folosit cu Xiaomi inteligent de blocare a ușii pentru a obține efectul de aprinderea luminii cand dvs. deschide ușa la noapte; cu Xiaomi umane senzor, se poate realiza efectul de iluminare pe când oamenii vin.În același timp, ea are, de asemenea, OTA capacitate, ceea ce face comutatorul inteligent mai inteligent și mai inteligent.

● 80.000 de ori repetate teste de compresie

În condiții de siguranță și de încredere.Trece profesionale încercare de durabilitate, poate rezista la 80.000 de repetate prese*.Durabile și a dovedit puterea.

● V0 ignifugare, utilizarea de zi cu zi, pace a mintii pentru întreaga familie

Carcasa este fabricata din V0 material ignifug, ignifug și rezistent la temperaturi ridicate, și se poate face cu ușurință situații anormale întâlnite în timpul utilizării.

● Aspectul Minimalist, elegant si frumos

Alb pur design pătrunde instantaneu în mediul înconjurător de perete.Suprafața de butoane adoptă un tratament de suprafață oglindă proces, care adaugă un pic de agilitate între simplitate, adăugând un spot luminos la viața de acasă.

● Gamă largă de aplicații, nu este nevoie să re-cablare, poate înlocui direct tradiționale switch-uri

Este potrivit pentru cele mai multe lămpi pe piață și poate controla lămpi de economisire a energiei, cu un minim de 3W*.Instalarea este simplă, care economisește bani și efort.

Instrucțiuni De Instalare:

1. Utilizați vârfurile degetelor pentru a cataramă poziția slot pentru card în imagine, și deschideți butonul de acoperire.

2. Conectarea fire în funcție de cablare diagrama schematică.

3. Folosiți șuruburi pentru a fixa comutatorul de perete cutie de joncțiune, și rotiți butonul de alimentare în poziția "ON".

4. Reinstalați butonul de acoperire și instalarea este completă.

* Înainte de instalare, vă rugăm să asigurați-vă că acasă sursa de alimentare este oprit.

Note:

● Aplică la cele mai multe lămpi pe piață: sprijin minim 3W lămpi de economisire a energiei/5WLED lămpi/16W lămpi fluorescente.

Lămpi, lămpi inteligente, și estompat lămpi care nu sunt în sfera de aplicare poate provoca anomalii, cum ar fi anormal funcții de comutare sau "lumină intermitentă", atunci când lumina este oprit.

În plus, acest produs are o protecție la suprasarcină funcție.Nu se adapteze acest produs pentru lămpile care depășesc limita superioară de puterea nominală.

Și non-lampa aparate electrice (cum ar fi: Yuba, ventilator de evacuare și alte aparate electrice), poate provoca daune permanente la acest produs.

● Controlul comutatorul cum doriți: În scopul de a asigura experiență, acesta trebuie să fie utilizat cu Bluetooth Plasă de gateway.

● 80.000 de ori repetate presate: în Conformitate cu Capitolul 19.101 de GB/T16915.2-2012, numărul de operațiuni a fost mărită de la 40.000 la 80.000 de Zimi si de Laborator.

● Ușor de a înlocui tradiționale switch-uri: Xiaomi Mijia smart switch (single facturare control) în cutie de instalare structură parte dimensiunea este 58X58X22.8mm, în conformitate cu JB/T8593 standard.

Datorită factori incerte în situația de montaj, aceasta poate provoca insuficienta instalare sau alte probleme, vă Rugăm să asigurați-vă că utilizați caseta de instalare care respectă locale a standardelor de siguranță (cum ar fi China 3C standarde de certificare).

Atunci când caseta de montaj este introdus prea adânc în perete, șuruburi folosite cu produsul poate fi prea scurt, iar utilizatorul are nevoie pentru a se potrivi cu cutie de montaj șuruburi cu o lungime potrivita.

● Datele de mai sus sunt măsurate prin Zimi Laborator fără instrucțiuni speciale, dar datorită schimbărilor în mediul obiectiv, datele pot fi diferite sau eroare.

Pachetul Inclus:

1 x Smart Switch

Etichete: comutator zigbee, mi xiomi, mi smart, hub usb xiaomi, mijia, mijia xiaomi, singură linie de foc smart switch, baterie xiaomi mija, teclados mecanicos, xiaome comutator de perete

Nume De Brand Xiaomi
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model xiaomi inteligent swtich
Certificare NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare