Cordial Design 26*43MM 100buc Accesorii Bijuterii/Rasina/Cercel de a Face/Marmură Efect Șirag de mărgele/DIY/Hand Made/Cercel Concluziile

w3335

61.43lei

-15.37

76.80lei

-20 %

Produs nou

Cordial Design 26*43MM 100buc Accesorii Bijuterii/Rasina/Cercel de a Face/Marmură Efect Șirag de mărgele/DIY/Hand Made/Cercel Concluziile

1. Material: Acril

2. Locul De Origine: Realizate În China ( Continentală )

3. Metode de livrare: Prin China Post Air, Hongkong Post Air, EMS, DHL...

Transport

A. adresa de Livrare - produsele vor fi livrate la www.videoprint.ro profil adresa ,vă Rugăm să vă asigurați că adresa de livrare este complet și corect.

B. Ne va livra comanda prin Epacket pentru Cordiale Design.Dacă este urgent,că poți plăti o taxă suplimentară de transport,va vom trimite prin DHL,EMS sau UPS,vom obține o reducere mare de la curier,atunci prețul este foarte bun.

C. Timp de tranzit

Pentru China Post Air Mail,ea va avea întotdeauna 15-35 de zile pentru a ajunge.Dacă nu puteți obține pachetul termen de 45 de zile,vă rugăm să trimiteți e-mail la noi.Ne va ajuta pentru a urmări pachetul pentru tine.Multumesc.

D. Fiscale - În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau un mult mai mic valoare de impozitare la import, Vom declara ca "Probă" sau "Cadou"sau "mărgele" cu o valoare mai mică.Noi nu suporta orice taxe vamale sau fiscale.

Garanție

Suntem de garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Dacă elementul este defect, vă puteți întoarce pentru restituire sau de schimb în termen de 7 zile de la primirea .Ne va schimba pentru unul bun la disponibilitatea pe stoc, sau de a face o rambursare.

NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.

-Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ajute pentru a lăsa "Feedback Pozitiv" și "5 Stele Perfecte" pentru noi, atunci când veți primi articole și vom face același lucru pentru tine.Mulțumesc în avans.

-Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați și să ne dea o oportunitate de a găsi o soluție.Vă mulțumesc!

Politica De Returnare Si De Proces

A.Dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile primite ,pentru orice motive, trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii.

B. vă Rugăm să ne contactați înainte de a trimite articole înapoi.

C. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și te rugăm să ne oferi numărul de urmărire de transport maritim, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul www.videoprint.ro.

D.

Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse.

F. Reveni transport de marfă ar trebui să fie plătite de către Cumpărător.

Etichete: mobilier yakukol, bunuri bucătărie 100, donald trump acnee, sănătos wafle mix, o jumătate de picior body, mobilier jigsaw, girasol 3t tinuta, cum cotarlele poze, sfintei biblii de studiu

Fine sau de Moda Moda
Numărul De Model BD-9163
Nume De Brand cordial design
Dimensiune 26*43MM
Origine NC(de Origine)
Element De Forma Alte
Tip De Metal NICI unul
Material Rășină
culoare Multicolor
Diametru Exterior 25mm
GAURA No
Articol Greutate 1.8g
Tip De Element Margele

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare