Nou
NGS Artica Lenea Auriculares inalámbricos compatibile con Tecnología Bluetooth 5.0 (10h de autonomía, micrófono, Micro USB

NGS Artica Lenea Auriculares inalámbricos compatibile con Tecnología Bluetooth 5.0 (10h de autonomía, micrófono, Micro USB

w33246

95.03lei

Produs nou

Wireless BLUETOOTH 5.0 COMPATIBIL cu cască cu microfon cu 10 ORE a Bateriei

Elegant set cu cască fără fir compatibil cu bluetooth 5.0 NGS Artica Lenea tehnologia va permite să ascultați muzică și primi apeluri telefonice cu o libertate totală.Bucurați-vă de calitatea excelentă a sunetului și un design exclusiv.

NGS Artica Lenea, ele sunt atractive circumaural căști prin care putem asculta muzică fără a fi nevoie de cabluri.Ușor să pereche cu dispozitivul nostru preferat, ele ne permit să bucurați-vă de până la 10 ore de muzică neîntreruptă la o distanță maximă de 10 metri de aparat.

Ea are, de asemenea, un 3,5 mm conexiune să conectați Mufa cablului în caz de criză de baterie sau pur și simplu dacă ne-am dori.

Datorită designului simplu utilizați butoanele, putem controla muzica pe placul nostru.Putem sări peste melodii, pauză sau chiar și măriți volumul.

Dacă te folosești de ea cu un telefon și primiți un apel, muzica se oprește și puteți răspunde fără a fi nevoie să scoateți telefonul din buzunar (mulțumesc, de asemenea, built-in microfon).

Acesta este echipat cu un micro USB conexiune de încărcare pentru a încărca 200 mAh de căști.

NGS Artica Lenea iese în evidență pentru calitatea sunetului datorita 32 ohm impedanta si frecventa de raspuns de 20Hz ~ 20kHz.

Un design spectaculos, nu va trece neobservat, deoarece are un finisaj albastru, care combină cu detalii în negru piano.

În cele din urmă, veți obține un maxim de confort datorita bandă reglabilă și căptușită tampoane special concepute să se bucure de sesiuni prelungite de la dumneavoastră preferat de muzică.

Specificații tehnice:

Bluetooth: V 5.0

Muzică: până la 10 h

Capacitatea bateriei: 200mAh

Hands Free

Auxiliar de intrare: Jack 3,5 mm

Butoane de Control

Impedanta: 32ohm

Raza de actiune pana la 10 m

Răspuns în frecvență: 20Hz-20 kHz

Sensibilitate: 95 ± 10% dB

Ambalare cuprins:

Artica Lene

Cablu de încărcare USB

Audio jack-Cablu jack 3,5 mm

Manual de utilizare (11 limbi)

Garantie 2 ani card

Etichete: husa aer păstăi, bluetooth mpow, bluetooth earpiec, Bluetooth, bluetooth primit, albastru cască, aer pod appl, 1more e1026bt, alloyseed bluetooth, b09

Origine AU(Origine)
Tip Wireless Bluetooth
Control Al Volumului Da
Nume De Brand NGS
Comunicare Wireless
Buton De Control Da
Cu Microfon Da
Stil Căști

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare