Nou
ZR Calitate de Top PHG281A1TB1 se Potrivesc pentru 330W XM1000 XM1500 Balast

ZR Calitate de Top PHG281A1TB1 se Potrivesc pentru 330W XM1000 XM1500 Balast

w33058

209.86lei

-62.69

272.55lei

-23 %

Produs nou

Guang Zhou ZR electronics este un profesionist angajat în lume fiecare brand mare de dealeri, deoarece infiintata in anul 2007. A fost pe baza de bună-credință, cu o calitate superioară și preț rezonabil este ideea de management, în scopul de încredere reciprocă și reciproc avantajoase, cu o calitate și de credit, în primul rând,din toată inima pentru clienții noi și vechi cu cele mai bune servicii, bun venit clienții noi și vechi și din industrie pentru a întreba.Vă mulțumesc și pornind de la Cumparaturi ,In magazinul nostru alege ceea ce aveți nevoie,dacă d o n nu a fost găsit doriți,nu vă faceți griji, vă rugăm să căzut liber să Contactați Serviciul nostru pentru Clienți,în splendida gi rl va Fi pacient și să vă ajute.

1.preț rezonabil de produsele noastre.

2.vinde numai produse de calitate

3.veți obține ceea ce ai plăti pentru, ca preț reflectă întotdeauna calitatea.

4.Niciodată nu ne-am juca truc din clienții noștri, deoarece ne vom concentra într-un termen lung relație de afaceri decât profit instant

Nume de Brand

PHG281A1TB1

F pentru

XM1000 XM1500

De viață a lămpii

3000-5000hours

T ipul

balast

Putere

230w

Timpul de livrare

în termen de 1-2 zile după ce a primit

Caracteristici

Proiector Lampa Cu Locuințe

Garanție

180 de Zile

Ambalare

Cutie de Carton cu spuma

Cerere

de afaceri,educație,profesionale,cinema

Relaxare ochii de la TV salvarea ban de la cinema .

Cota Moment Minunat cu Familia

Joaca jocuri

1.vă promit că toate proiector lampa din magazinul nostru sunt originale ZR produs.Noi oferim 180 de zile de garanție și post-vânzare.Vă rugăm să fiți siguri de a comanda.

2.Vă rugăm să amabilitate de a deschide coletul pentru a verifica dacă produsul este deteriorat sau este o parcelă gol(poate fi furat) în fața curierului.În acest caz, puteți refuza să semneze numele dvs. și de a solicita despăgubiri de la ei.

3.Toate produsele vor fi strict inspectate și testate înainte de expediere.Dacă nu există nici o problemă atunci când primiți coletul, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți imediat.Va oferim cele mai bune servicii post-vânzare pentru fiecare client.

4.Putem declara un pret mai mic pentru produsul în conformitate cu cumpărătorilor cerere.Ca taxe vamale este o problemă complicată pentru fiecare țară.Ca un vânzător, nu avem obligația de a suporta orice costuri suplimentare sau taxe vamale pentru cumpărător.Dacă coletul va fi verificat de către departamentul vamal, am sincer sper că puteți colabora cu ei, pentru a evita distrugerea.

5.Dacă vă place produsul nostru, vă rugăm să ne dea de cinci stele feedback-ul.Dacă aveți orice probleme cu produsul, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți imediat înainte de a deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul rău.Multumesc.Vom face tot posibilul pentru a vă servi și de a proteja dreptul tău.

Etichete: feelworld, sdi wireless, sdi switcher, dslr monitor, SDI, lut6, hollyland, directorul monitor, sdi transmițător, feelworld lut6

Aspectul de brand nou
Model PHG281A1TB1
Numele de cod PHG281A1TB1
Numărul De Model PHG281A1TB1
Promitem 100% de buna calitate
cod piesa PHG281A1TB1
Se Potrivesc Pentru XM1000 XM1500
Vattage 85-265V
Cerere Pentru scena,disco,club,partid,club de noapte,teatru,bar,w
Garanție 180 zile poate fi de Garantare
Putere 330w
Nume De Brand ZR

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare