A Mea De Om De Moda Automată Cuarț Lemn De Santal Barbati Ceas Engravd LuminousWood Ceas De Lux Ceasuri De Ziua De Nastere Cadouri De Absolvire

w32741

83.39lei

-83.39

166.78lei

-50 %

Produs nou

Livrare directă este primitoare!Dacă sunteți un dropseller, mai multe produse și de cel mai bun pret pentru tine.Suntem fabrica, bun venit în contact cu noi!

Gravat lemn ceas pentru bărbați și femei, cadou de aniversare, pentru iubitul meu și om,fiul meu,soția mea ,soțul meu,dragostea mea, sau un cadou pentru cavalerii de onoare,etc. Acest lucru personalizat din lemn uita-ar face chiar și un extraordinar cadou pentru ziua lui.

★ ★Descriere

* Dulce gravură cu siguranta va vor topi inima lui. * Real lemn material pentru un simt unic și o durată de uzură. * Ușor și moale curea din piele. * Catarama din otel inoxidabil-tip de incuietoare pentru un confortabil se potrivesc chiar și pe accidentat zile. * Elegant zero dovada Hardlex crystal fata * Banda ajustabila, fiecare ceas este echipat cu o banda de instrument de ajustare, astfel încât să puteți ajusta cu ușurință dimensiunea pentru a se potrivi dimensiunea încheietura mâinii

★ SPECIFICATII ★

* Incuietoare Tip: Cataramă * Case Material: Lemn * Trupa Tip De Material: Piele * Mișcarea: Cuarț circulație * Formati Fereastra Material Tip: Hardlex * Trupa Lungime: 22.5 cm (7/8) * Lățime de bandă: 24mm (7/8) * Cazul Grosime: 11mm (1/2in) * Diametru cadran: 45mm (1 7/8)

Este acest ceas rezistent la apa

Se poate purta atunci când se spală de mână fără apă caldă.Canrsquot ia duș, cadă, înot etc. În scopul de a proteja lemnul de produse artizanale, yoursquod mai bine evita apa pe ceas.

Ai accepta comanda personalizata

Da, poziția logo: cadran, carcasa spate, catarama, cutie.Vă rugăm să cumpere ceas și LOGO-ul împreună atunci când plasa comenzi.Logo-ul timp: 1-4 întreprinderi zile.

Picătură navă și ridicata ambele sunt binevenite

Picătură navă și ridicata ambele sunt binevenite.Pentru navă, ne-ar putea trimite direct la client ca cererea dumneavoastră.Pentru wholesales, putem oferi reduceri și gratuit de transport maritim expres în termen de 4-7 zile lucrătoare.

Cum de a urmări coletul

Puteți urmări parcela de acest site https://www.17track.net/

Etichete: ceas mecanism automat, ceas automatic p, ceas potrivire automată, ceas automatic mechanica, bvlgari ceas automatic, tie ceas automatic, ceas automatic timp, lovit la ceas automatic, ceas full automatic, u ceas automatic

Numărul De Model AK4704
Trupa Tip De Material Piele
Incuietoare Tip Catarama
Caracteristică mâinile luminos
Nume De Brand NAOVTR
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Stil Moda & Casual
Mișcarea CUARȚ
Formati Fereastra Material Tip Hardlex
Tip De Element Cuarț Ceasuri De Mana
Trupa Lungime 13cm
Adâncime De Rezistență La Apă Nu rezistent la apa
Cazul Formei Oval
Carcasa Din Material Din lemn

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare