Nou
Regulator de tensiune 12V la 9V Mașina de alimentare convertor Dc stabilizator de tensiune DC - DC de tensiune

Regulator de tensiune 12V la 9V Mașina de alimentare convertor Dc stabilizator de tensiune DC - DC de tensiune

w32441

21.89lei

-2.44

24.33lei

-10 %

Produs nou

Caracteristici: 100% Brand Nou de Înaltă eficiență,Încredere, degajare redusă de căldură,protecție Scurt-circuit de Intrare:12V DC( se aplică 8V-pentru canalul 23) Ieșire:DC 9V 2A putere:18W Dimensiuni:Aprox.4.7 x 1.3 x 2.7 cm(L x W x H) Culoare:Negru Pachetul include: 1* Masina de alimentare convertor

Despre Transport:

1. Nava prin China Post .de obicei, nevoie de aproximativ 25-60 zile lucrătoare .

2. Am expediat în întreaga lume, cu excepția APO/FPO adresa.Toate elementele vor fi aranjate de transport în termen de o zi lucrătoare după ce plata a fost procesată.

3. Nava de forfetară Standard de Servicii de Transport maritim,în circumstanțe normale, .În cele mai multe cazuri, de transport maritim internațional durează în jur de 10-25 de zile(aproape 1 luna).Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.

Notă Specială:

Pot exista unele diferențe de culoare între obiect și imagine, din cauza la lumină și de afișare.Vă rugăm să înțelegeți amabilitate.Multumesc!!!

Despre Returens:

Dacă elementul este defect, vă puteți întoarce pentru restituire sau de schimb în termen de 14 zile de la primirea.Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru costul de transport maritim pe elemente returnate.Ne va schimba pentru unul bun la disponibilitatea pe stoc, sau de a face o rambursare.

Contactați-Ne:

1. Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să ne contactați prin e-mail/TradeManager.Răspuns în termen de 24 de ore(timp de Lucru de luni până duminică).

Feedback-ul:

De feed-back este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să plece p o s i tive feed-back pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.Am?va las p o s itive feed-back de la tine.Și dacă nu se satisface cu produsul atunci când îl primiți, atunci pls don?t vă faceți griji, ai pls contact cu mine înainte de a pleca de feed-back, și eu?voi da soluții Satisfăcătoare.

Vă mulțumim Pentru căutarea!

Etichete: pc-ul de alimentare tester, clemă de cablu de cupru, 9 baterie de 9v, digital alimentare reglementate, 19v la 12v regulator de tensiune, lm2596 dc buck, 12v circuit stabilizator, 6f22, auto power procesor, d1 masina volt stabilizator

Pachet Da
Produse De Stare Stoc
Numărul De Model Alimentare Convertor
Tip Industriale, Accesorii Pentru Calculator
Nume De Brand BaiTang

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare