120X60cm Exercitarea Mat sală de Gimnastică cu Echipamente de Fitness Pentru banda de Alergare Biciclete Proteja Podeaua de Funcționare Mașină de Absorbție de Șoc Pad Negru

w32296

48.69lei

-22.91

71.60lei

-31 %

Produs nou

120X60cm Exercitarea Mat sală de Gimnastică cu Echipamente de Fitness Pentru banda de Alergare Biciclete Proteja Podeaua de Funcționare Mașină de Absorbție de Șoc Pad Negru

Caracteristici: 1. Evita Uzura Excesivă: Prevenirea uzurii excesive și lacrimă de echipamente sportive.Extinde durata de viață a echipamentelor sportive, prin prevenirea praful de pe podea si covor la intrarea pe centura si piese mecanice.

2. Proteja Covorase: super durabil rogojini ajuta la protejarea podele și covoare de efectele distructive ale grele, echipamente sportive și piese mecanice fragmente.

3. Multifunctional Utilizare: Potrivit pentru interior biciclete și steppere: perfect interioară, biciclete, steppere, bicicletă, aerobic, și, de asemenea, poate fi folosit ca sport obișnuite se întinde preșuri, rogojini yoga, dimensiuni: 120*60cm/47.24*23.62 inch.

4. Amortizare Vibratii: Ajută la prevenirea uzurii excesive și lacrimă de echipamente, și mufle echipamente de zgomot, astfel încât casa și vecinii nu sunt deranjati.

5. Rezistenta la compresiune: materialul pernei este mare-de spuma elastica, iar suprafața de spumă este tratat cu rezistenta la uzura, care poate suporta greutatea de echipamente sportive.Evitați purtarea de echipamente de fitness direct pe sol.

Caietul de sarcini:

Domeniul de aplicare: 1. grăsime de respingere mașină. 2. banda de alergat. 3. biciclete exercițiu. 4. diverse echipamente de fitness. 5. saltea de yoga.

Dimensiune: 120*60cm/47.24*23.62 inch

Grosime: aproximativ 4mm/0.16 inch

Lista De Ambalare:

1*Multi-funcțional banda de Alergat Perna

Etichete: sistemul de exercitii acasa, exercițiu machin, se potrivesc dota, sală de fitness machin, bicicleta de exercitii, mare yoga mat, echipamente de fitness pentru a coloanei vertebrale, mers pe banda de alergare pliabila, saltea yoga, mat rula

Origine NC(de Origine)
Aplicabile Echipamente De Fitness Alte
Numărul De Model Perna

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare