TUKE Caz Pentru LG X5 2018 G6 V30 de Lux din Piele Sac de Telefon Caz pentru LG Q7 Q8 G5 G7 K8 2017 UE NE Putere 3 X 2 Acopere

w31812

20.30lei

Produs nou

TUKE Caz Pentru LG X5 2018 G6 V30 de Lux din Piele Sac de Telefon Caz pentru LG Q6 Q7 Q8 G4 G5 G7 K4 K8 K10 2017 UE NE Putere 3 X 2 Acopere Principalele Caracteristici :

【Cadou gratuit】Urmați magazinul nostru și Ca Produsele noastre , Cadou Surpriza de gratuit.

1-design Perfect si se potrivesc exact pentru telefonul dvs.

2-de Epocă de Lux Ulei de Ceara de Piele Grava Moda Floare Stil Portofel caz realizate din 100% nou de înaltă calitate, piele sintetica si moale tpu,foarte durabil.

3-Precizie cut-out pentru a asigura accesul deplin la toate porturile, butoane, și caracteristici ale telefonului.

4-[ Magnetice Clapa Acoperi]: Convenabil pentru utilizarea de zi cu Zi !Durabil din Piele Sintetica Husă Capac, simplu și la modă !

5-[Sta Caracteristică] Carcasa pentru mâini libere vedere, și carduri de credit sloturi pentru efectuarea necesitățile personale,Dacă pui telefonul pe desktop pentru a vizualiza clipuri video sau filme, sau purtați telefonul în afara, acest caz va fi o alegere excelentă.

Notă: 1-poze nu este real , doar pentru referință , dar vă rog nu vă faceți griji , pentru cazul ce ne-a trimis este ca ceea ce u joaca pentru 2 - ca urmare a diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini

Notă: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

Etichete: lg v30 caz tpu piele, lg g5 se, lg v30 caz dă-i, pasta lg g7, lg v30 caz din piele mat, micro lg g7, lg v30 caz din piele alb, capac lg g7, modelul lg g5, micro lg g5

Numărul De Model telefon mobil caz
Caracteristici Ulei Cu Ceara Vintage Din Piele Relief Flori De Caz
Design Simplu
Funcția Murdăria rezistentă la
Compatibil Marca LG
Type2 Caz
Tip Caz
type1 Cazuri De Telefon

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare