Slot dublu de Bucătărie Montare pe Perete Studiu Dormitor ABS Tablet Stand Depozitare Adeziv Suport de Telefon Unghi Reglabil Domiciliu Stabil

w31794

18.67lei

-8.02

26.69lei

-30 %

Produs nou

Descriere:

Potrivit: se Potriveste aproape toate telefoanele inteligente, Tablete, e-carti, dublu slot și caracteristici unghi reglabil.

Puternic: Realizate din eco-friendly material ABS durabil, puternic, portante de până la 2 kg, cu cablu funcția de stocare și cârlige.

Montare pe perete: Telefon paranteze poate fi lipit sau prins pe perete cu șuruburi, ușor de instalat.

Utilizate pe scară largă: Utilizați o gamă largă, cum ar fi Dormitor, bucatarie, birou, masina.și multe alte locuri pe care doriți să păstrați suportul de telefon.

Economisiți Spațiu: montare pe Perete titularul poate salva spațiu pentru a face camera dvs. sau de masă curată și ordonată.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: Negru, Alb

Dimensiune(LxWxH): Despre 36x25x88mm

Portante: mai Jos 2kg

Pachetul include:

1 buc x Suport de Telefon

3pcs x Șuruburi

3pcs x Adeziv Lipici

3pcs x Dopuri de Cauciuc

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Notă: din Cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze,dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX durează 3-7 zile ,EMS durează 8-12 zile.Post air mail nevoie de 2-8 săptămâni.Dar toate acestea sunt dependente de țară livrate.

2) SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: spider suport comprimat bucătărie, suportul de prindere, mi pad-suport stativ, titularul de telefon, omul de suport comprimat, ipad montare pe perete poza, birou monitorul de montare, mini cd slot titular, bucatarie stand tableta, pentru suport

Compatibil Marca Universal
Origine NC(de Origine)
Are Difuzor No
Nume De Brand Woopower
Incarcator No
Caracteristici Nu Caracteristici

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare