2000W Portabil Electric de Încălzire și ventilare Spatiu Personal de Aer Electric de Încălzire și ventilare mai Cald Iarna Home Office Desktop Incalzitor Electric

w31541

125.62lei

-35.43

161.05lei

-21 %

Produs nou

Informații Despre Produs:

Caietul de sarcini:

Culoare: Alb

Material: ABS (Acrilonitril-Butadien-Stiren)

Tensiune de alimentare: AC 220V/50Hz

Putere: 1000W/2000W/vânt Naturale

Potrivit zonă: 11 ㎡ - 20 ㎡

Metoda de incalzire: Electric sârmă de încălzire

Tip comutator: Buton tip

Dimensiune: Aprox. 25x25x9cm

Lungime cablu: Aprox. 1,2 m/2.2 m(Opțional)

Caracteristici:

-Mic si usor, cu maner, usor de transportat.

-3 nivel reglabil al temperaturii.

-Vânt naturale/vânt cald este opțională.

-Aer cald în timpul iernii, atunci când ventilatorul este folosit, naturală a aerului în timpul verii este echivalent cu un mic ventilator.

-Protecție la supraîncălzire lampă de semnalizare, de siguranță automate cut-off.

-Built-in termostat, mașină de temperatură de peste 90 ° c, apoi se va opri automat.

-Dual de admisie a aerului, aer de mare priză, 3 secunde rapid de încălzire.

-Două moduri, atât plane cât și pe verticală, pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

-Potrivit pentru utilizarea în timpul verii sau iarna, și de a satisface nevoile dumneavoastra la un cost foarte scăzut.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.Vă rugăm să permiteți-1-2cm diferențe datorită măsurare manual.Această listă este pentru elemente enumerate mai sus doar, alte accesorii (dacă există) nu sunt incluse.

Pachetul Inclus:

1 x Incalzitor Electric Ventilator

Notă: nu acoperiți sau blocați aer de admisie și de evacuare.

Diferite De Utilizare:

Utilizare 1: deosebit de potrivit pentru birou sub masă, sufla de pe picioare se simt confortabil, nu picioarele reci, organism în mod natural cald.

Utilizare 2: copilul este mereu frică de frig în timpul iernii.

Utilizați 3: în timpul iernii, baia este foarte rece, cu ea să baie încălzească rapid, rece, nu mi-e frică, baia de iarnă este, de asemenea, un fel de bucurie.

Produsul Arata:

Produsul nostru vine cu o mufa care este un standard European priză(potrivit pentru familii Europene precum Germania, Franța,Rusia,etc) Dacă alte prize ai nevoie.Vă rugăm să consultați pictureselection (Alege aceste prize si va vom oferi convertoare).

① .AU PLUG Pentru Australia.

② .PRIZA UK Pentru Regatul Unit.

③ .UE PLUG Pentru Israel și Elveția etcIsrael și Elveția, etc Europene diferite prize.

Dacă este necesar,putem oferi convertoare, Dar vă rugăm să indicați în achiziționarea mesaj.

Livrare: 1.În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare. 2.Vă rugăm să verificați dacă bunurile sunt în stare bună și să semneze înainte de livrare omul frunze. 3.Dacă ați găsit produsul este pierdut sau deteriorat pe drum.Vă rugăm să luați fotografie și lasă livrare bărbați confirma.Apoi ne va ajuta să facă pentru a pierde. 4.Dacă doriți produselor trimite repede la tine, sau aveți nevoie de ea urgent, vă Rugăm să alegeți DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.dacă tu crezi că taxa este mare, puteți să ne contactați, vom verifica adresa ta și să dea cele mai ieftine bilete de transport de marfă.

Garanție: 1. Toate produsele vor fi testați cu atenție înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate. 2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client. 3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă Rugăm să ne contactați.Vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Feedback: 1. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

2. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

3. Apreciem feedback-ul dvs. foarte mult.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Etichete: încălzire, cameră, pentru acasă, Fan, portabil incalzitor electric 2000w, baie de incalzire montat pe perete, talie mai cald, încălzire, de încălzire a aerului în aer liber, umidificator de aer warmtoo, personal de încălzire a aerului

Nume De Brand warmtoo
Putere 1200-2000W
Instalare Portabil
Certificare CE
Tensiune (V) 220V
Incalzitor Electric Tip Ventilator Încălzire
Numărul de Setări de Viteză Treapta A Treia
Funcția Alte
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Alte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare