3 în 1 G-Spot Iepure Analsex Penis artificial Vibratoare Jucarii Sexuale cu 7 Mode pentru Femei Silicon Clitoris Vagin Stimulator Masaj Cupluri

w31210

71.03lei

-18.87

89.90lei

-20 %

Produs nou

♥TRIPLE-STIMUL MASAJ CU 7 MODURI de VIBRAȚIE - 7 Puternic, dar tăcut Moduri și design-ul ergonomic va stimula simultan clitorisul, punctul g, si anus pentru a vă ajuta să ajungă la orgasm mult mai ușor.

♥REÎNCĂRCABILĂ, 100% în condiții de SIGURANȚĂ, UȘOR DE UTILIZAT - nu are nevoie de baterii și vine cu un cablu USB de încărcare astfel încât să puteți încărca oriunde.O singură încărcare funcționează 1+ ore!Noi folosim doar top-of-the-line, matasoasa moale de silicon în toate produsele noastre.

♥De TRANSPORT maritim DISCRET---Am proiectat pachet discret cu nici un produs descriere dar pentru a vă ajuta să evita posibilele jenat moment.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări despre acest produs.

♥IMPERMEABIL, USOR DE curatat - Cu o simplă apăsare de buton acest iepure Vibrant / vibreze fredonează la viață.Vibrează rapid, dar liniștită, ca o șoaptă.Ca urmare a înfășurat premium din silicon medical de calitate, de curățare nu poate fi mai ușor!

♥ERGONOMIC ȘI la ÎNDEMÂNĂ - anal g-spot masaj se află bine în mână datorită forma sa ergonomica.Dimensiunea [208mm (L) * 34mm (D)] este perfect pentru toti iubitorii de sex.

Etichete: omul bdsm, rampant rabbit vibrator, de sex masculin anal cârlig, testicul prostata pentru masaj, pentru femei vibrator pentru clitoris, punctul g, negrese penis artificial pantaloni, vibrat, vibrator g-spot, anal plug, clitoris fraier

Material Silicon Medical
Obscene Imagine No
Origine NC(de Origine)
Dimensiune AS show
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Nume De Brand WONANA
Sugestiv Sexual No
3 în 1 penis artificial
Iepure stick anal plug
Adult jucarii sexuale pentru femei
g spot Stimulare clitoris
Tip iepure
AV bagheta Reîncărcabilă
Numărul De Model tzb
Rezistent la apa Multi-viteza

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare