Nici un Cadru Pene Poster Scandinave Piatra Panza Pictura Pentru Camera de zi Cuib de Pasăre Perete Poza Arta Print Modern Decor Acasă

w31066

21.76lei

-5.45

27.21lei

-20 %

Produs nou

BINE ATI VENIT LA MAGAZINUL MEU

NOTĂ:

1)Ca efecte de iluminare,culoarea de obiecte poate un pic diferite de imagini

2)de A menține scăzut costul de transport maritim și pentru a evita cadru deteriorat la transport,aceasta panza imprimate pictura este fără interiorul și în afara rame,dar această dimensiune este de obicei photoframe dimensiunea și puteți obține dreptul dimensiune de cadru este ușor

3)tabloul nu este manual,este tipărită de masini

Încadrată/Intins: (Fara Rama) Neînrămate

Materiale: pânză de Înaltă calitate și de mediu de cerneală

Tenique: Giclee printing

Stil: Tipuri de Design Frumos pe panza pictura

Acest produs este un spray pictura, de înaltă definiție tipărite pictură în ulei.

Frumos Cadou pentru Familie sau Prieteni!

Timp: Aproximativ 15-59 zile

Logistica: China Post Aer Înregistrat Mail&Epacket

1)Dacă ai mai mult de un loc comanda si adresa de livrare este aceeași, le vom trimite într-un singur pachet!daca nu ai un cerințelor pe ea!așteaptă cu nerăbdare pentru înțelegere!

2) Am expediat în întreaga Lume, cu excepția unor zonă de la distanță.

3) Elementele vor fi livrate în termen de 3 zi lucrătoare după ce plata primite.Există un număr de urmărire cu fiecare pachet.

4) timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori.Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.

Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

5) vă Rugăm să lăsați-mi un mesaj cu numele complet atunci când plasați o comandă, cumpărătorii din Rusia și Ucraina trebuie să fie lăsați numele complet!sau, nu putem livra pentru tine în timp util!

Vă mulțumim pentru cooperare în avans!

Contect-ne dacă aveți nevoie de alte logistica fel!

Despre comerțul cu Amănuntul și en-Gros:

De vânzare cu amănuntul: Vom accepta tranzacțiile de vânzare cu amănuntul de la toți clienții din peste tot în lume.Nu am stabilit limita minimă pentru toate produsele.

En-gros: Vom accepta comercializare en-gros de la toți clienții din peste tot în lume.În scopul de a scuti de presiune inventar, lot ne-am stabilit este mai mare sau egal cu 2 bucati.Dacă doriți unei cantități mari de en-gros, vă rugăm să contactați cu noi, vom discuta despre prețul cu ridicata, modul de transport cu tine.Noi credem că vom ajunge la un acord satisfăcător și win-win situation.

Agent de livrare: Dacă ești străin, magazine online, va putem oferi transport agent servicii pentru tine.Vă rugăm să ne spuneți cumpărătorilor informații despre adresă în timp ce de tranzacționare, și vom lupta pentru a fi de serviciu pentru tine în același timp.Vom respectăm pe deplin secretele de afaceri,nu fac nimic în detrimentul intereselor de comportamentul tău.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 STELE, dacă sunteți mulțumit cu noastre

produse și servicii.Vă RUGĂM să NU ne lăsați 1, 2, 3, 4 stele pentru că acestea sunt egale cu feedback-ul negativ.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Suntem o panza de imprimare PRODUCĂTOR, cu mulți ani de experiență în acest domeniu și oferind în transformarea fotografiile preferate într-o durată de arta tablouri canvas cu super-calitate și preț rezonabil, mai ales tablouri portret.Ambele implicit și dimensiuni personalizate sunt disponibile în galeria noastră de artă; și aveți o mare varietate de nostru on-line de colectare de pictură, indiferent de ce subiect preferat, pictura portret, peisaj, pictura, animale, pictura, sau încă de viață pictura.De asemenea, orice stil de pictura este accesibil, cum ar fi realist tipărite pictura, ulei abstracte pictura reproducere, modern întins decor de perete panza printuri, sau clasice personalizate întins panza.Cerința de client este principiul nostru.Am fost urmărirea mulțumit de calitatea produselor și serviciilor cu toate eforturile noastre, de stabilire a unui set complet de management strict de fabricație, vânzări și service.În plus, Credibilitatea contează cel mai mult în afaceri bilaterale de cooperare, de asemenea, ne angajăm nostru onestitate și profesionale în pictura noastră de servicii pentru fiecare client vechi și noi, creând o satisfacție mutuală și realizare.

Etichete: poster femei aripi, jordan aripi poster canvas, aripile de vultur poster, michael aripi poster, metal poster aripi, aripi de artă, aripi albe poster, poster de perete aripi, macklemore aripi poster, lebron aripi poster

Subiecte Încă de viață
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Tip Panza Tiparituri
Cadru No
Forma Dreptunghi
Modul cadru Neînrămate
Numărul De Model EOW170607-02
Baza De Sprijin Panza
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Stil Clasic
Nume De Brand Simplu
Original No
Material Panza

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare