Panorama Poster Graffiti Banksy Menajera trec pe Sub Perete, - Tipărite pe Poster - Banksy Postere - Wall Art Print Poster - Artă Modernă de Imprimare Pereti - Banksy Decor

w30316

21.23lei

-3.75

24.98lei

-15 %

Produs nou

Vrem casa ta să fie unic, purtând peretii cu tablouri, așa că asigurați-vă că pentru a produce cu o calitate optimă pentru a realiza acest lucru.Calitate și design bun garanta durabilitatea cadru, astfel încât să ne spori materiale bune și cerneluri, ceea ce face fiecare dintre colecțiile noastre de versatil, unic și proiectat pentru orice tip de spațiu.Imprimate cu greu cerneluri pe materiale de înaltă calitate.Disponibil în acțiune: 21x30cm, 35x50cm, 50x70cm, 70x100cm.Design Elegant pentru orice cameră și atmosferă.Tipărite în Spania, cu cele mai înalte standarde de calitate.

Perfect pentru decorarea camerei de zi de perete.Original și Inimitabil.

Panorama de brand, fabricate și expediate din Spania.Moderne, tablouri decorative.Original 100%, nu accepta imitații.Foi gata să-cadru.Lucrarea are drepturile de autor pentru numele nostru, deci numai Panorama are posibilitatea de a oferi acest design.

Hârtie de 250 de grame

· Poster de cea mai buna calitate, 250 de grame de gramaj, acest lucru face imprimarea mult mai bine prezentat și mai durabil. · Orice dimensiune ai alege, calitatea nu va fi afectat, deoarece este un serviciu creat special pentru a se potrivi dimensiunile noastre și nostru de imprimare tip. · Perfect pentru a se potrivi alte imagini în alb-negru sau color.

Livrare și Garanție

Toate produsele noastre sunt expediate din Spania și au garanție de doi ani.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați.Dacă există defecte sau incorect livrate produsele, vă rugăm să ne contactați și vom rezolva cât mai curând posibil.

Etichete: pentru imprimare, verde de arta graffiti, pelerina fata, elefant oglindă, cat tracker, poster digital comparativ, caz bansky, cartel tricou, costum servitoare, poster de perete

Origine ES(Origine)
Stil Modern
Forma Dreptunghi Verticale
Tip poster
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Modul cadru Neînrămate
Cadru No
Material Hârtie
Subiecte Harta
Original Da
Nume De Brand PANORAMA
Gramaj 250 de grame
Baza De Sprijin Hârtie

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare