Femei Polka Dot Mare Split Rochie de Vara Sexy V-neck Plaja Boho Rochie cu Maneci Scurte Eșarfe Maxi Lung Rochii Plus Dimensiune

w30313

82.17lei

Produs nou

42385 femei rochie Femei Rochie V-gât Rochie Sexy Pentru Femei Dantelă-up Rochie de Vară de Moda Rochie de Petrecere Vestidos Casual Split Maxi Dot Rochie

Caracteristici: de Brand Nou și de Înaltă calitate.Simplu si confortabil de îmbrăcăminte se potrivește cele mai multe femei.Design unic face mai rafinat și elegant Elasticitate: Elastic.Materiale: Ployester.Dimensiune: S M L XL.Culoare: 4 Culori --- ca imagini arată.

Pentru a face sigur că veți obține mărimea potrivită, va rugam sa consultati size chart în descrierea Inainte de a Cumpara.Dacă nu sunteți sigur cu privire la dimensiunea, vă rugăm să e-Mail-Ne Exact Corp Dimensiuni (Înălțime/Bust/Talie/Solduri), astfel încât să putem oferi cateva sugestii pentru cum sa alegi marimea potrivita.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Manual de măsurare pot exista 1-3cm diferenta.

Măsurare În CM

Dimensiune

Lungime Umăr Bust Talie S 130 cm 33cm 62cm 78 cm M 131 cm 34cm 63cm 82 cm L 132 cm 35cm 64cm 86 cm XL 133 cm 36cm 65cm 90 cm

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele .și 5 stele de rating detaliată a comenzii.

2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau detaliate de evaluare .Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

1. Timp de preparare: avem nevoie de 2-3 zile de lucru pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Transport Gratuit Pentru Întreaga Lume

Despre Taxe Vamale

Luând în considerare, pentru beneficiul clienților noștri, Suntem obligați să livreze comanda prin e-mail regulat.Vă rugăm să înțelegeți, cu toate acestea, taxa vamală este în afara controlului nostru, nu putem garanta nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.Dar va vom returna plata pentru express de transport(dacă ați plătit) la contul dvs. în termen de 24 de ore.Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca.

Magazinul nostru online vinde bazat pe un design excelent și fiabilitate dovedită.Deci calitatea este garantata.De asemenea, avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine.Dar ai nevoie pentru a confirma dimensiunea rochie cu atenție înainte de cumpărare ( o dimensiune de măsurare va fi arătat mai jos, fiecare produs ).

B : nu putem accepta la schimb sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat.

Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema:

*Numărul de ordine

*Elementul este numărul de SKU

*Imaginea de defecte .

Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție de la magazin, puteți returna sau schimba elementele în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere: 1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original. 3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Etichete: sundress, batwing tunica, cercel, vonda pentru femei, pe un umăr, în partea de sus, rochie lunga de vara, boho dress print, vonda femei, 4xl vintage, rochie de plaja

Lungime maneca(cm) Scurt
Model Tip DOT
Silueta Asimetric
Caracteristică 1 V-neck,Boho,Dot design,Dantela,maneci Scurte,despicate ,rochie lunga
Decor NICI unul
Numărul De Model Femei Casual De Vara Rochie De Imprimare
Rochii De Lungime Glezna-Lungime
Decolteu V-Neck
culoare ca fotografie(print floral)
Talia Naturale
Calitate De Înaltă Calitate
Gen FEMEI
Stil moda;casual;sexy
Sezon 2019 noi de vara femei rochie
Maneca Stil Flare Sleeve
Nume De Brand GAOKE
Dimensiune S,M,L,XL
Material Poliester
Caracteristică 2 perfect pentru orice ocazii informale sau viața de zi cu zi ești în Valoare de Ea
Tip De Unitate bucata

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare