LED Selfie Inel de Lumina de Umplere Cerc de Lumina Estompat Lampa Trepied Machiaj de Fotografie RingLight Telefon Suport stativ Trepied

w30186

45.52lei

-35.8

81.32lei

-44 %

Produs nou

1.Accepta Dropshipping, iar noi vom FACE NU pune nici facturi, codurile QR, promoții în transport, Așa că Nu vă faceți griji, Doar-l cumpere, nu vom face nimic bine pentru tine .

2.Suntem de garantare fiecare dispozitiv fi testat riguros inainte de a expediat, ASA ca toate produsele pot garanta 100% de înaltă calitate inainte de trimis.

Model: reglabil umple de lumină cu trepied

Putere: 12W

Interfata: 1/4 general surub

Diametru: 26cm/16CM

Conține: 2 metri lungime cablu usb telecomanda.

– Selfie inel de lumină vine cu trepied sta & suport de telefon mobil,numărul de becuri a crescut de la 80 la 120,chiar strălucitoare decât 12"inel de lumina.3 culori mod de iluminare: alb, galben cald, și alb cald.Fiecare modul de iluminare a 10 a reglabil de luminozitate, Baodeli inel de lumina poate satisface toate nevoile dumneavoastra diferite.

- 2-în-1 de design combină suportul de telefon și selfie inel de lumina, perfect plus lumina de umplere pentru machiaj,live streaming,de predare on-line,fotografii, filmare,înregistrare video,întuneric peisaj vlogging etc. De asemenea, poate fi folosit ca desktop lampă pentru lectură,chiar ca o lumina de noapte pentru a utiliza.

- Mult mai ușor de operat, instalați și usem cu înălțime reglabilă pentru utilizare de la 14in~40.În timp ce acționează în mod concertat cu 10in inel de lumină, cea mai mare și mai mare gama de lumină poate face lumină intermitentă mult mai uniform, astfel încât pielea ta va arata mult mai natural și frumos.

USB ALIMENTAT și de CONTROL fără FIR : LED-uri de Lumină Inel poate fi alimentat de la orice sursa de alimentare USB, cum ar fi încărcătoare de perete, băncile de putere, laptop-uri, etc. Bluetooth de la distanță funcționează cu camera foto a telefonului pentru a activa declanșatorul.Android și iOS compatibile.

Etichete: ulanzi lumina video, profesional foto lumina, selfie inel de lumina, bara de lumină led-uri de fotografie, lampa led, copil mic, ling inel, led, lampa led inel, andoer trepied

Caracteristici 3 Inel De Lumina Cu Trepied
Certificare CE
Plug standard Plug SUA
Element Nume Inel Lampa
Caracteristici 2 lumina de studio
Caracteristici 4 lampă rundă
Nume De Brand BAODELI
Sursa De Lumina de înaltă calitate LED-uri
Origine NC(de Origine)
power Plug USB
Moduri de lumina lumina alba, lumina calda, lumina moale
Pachet Da
Temperatura De Culoare 3200-5600
Caracteristici 1 trepied cu lampa

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare