IMTTSTR 1 Pereche de Tampoane pentru Urechi tampoane earmuff acoperă Pernă de Înlocuire Cupe pentru W830BT W860NB W 830BT 860NB Căști

w3005

38.60lei

-2.04

40.64lei

-5 %

Produs nou

✔ Stare:100% de brand nou și de înaltă calitate & Nu origina

✔ Material:Moale Din Piele Si Textil

✔ Culoare:Negru / Kaki

✔ Lista element: 1 pereche de pernițe ( 2 buc ) / 1 buc de Susținere ( 1buc ) (Nu sunt incluse t el casti )

✔ Se potrivesc pentru: EDIFIER W830BT W860NB Căști.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră de protecție a mediului.Urechea noastră tampoane nu sunt incluse inele de plastic.Este nevoie de a utiliza vechi inele !!!

Cum pentru a instala banda?

Promit:vă Rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ, 1 punct, 2 puncte scăzute DSR sau deschide orice dispute,vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra !!!

※ Imagini De Produs Au Fost Luate În Natură ※

※ Dacă Plata Eșuează, vă Rugăm să Schimbați Felul de a Plăti ※

◇ Dacă orice întrebare, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați prin "Cere vânzătorului o întrebare", Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat, vă Rugăm să permiteți-1-2 zile lucrătoare pentru ca ne-a răspuns.

Etichete: ureche edifier 830bt, edifier w830bt asocierea, căști philips shp9500, edifier w830bt umplutură, auricular dj, auricular edifier, ear pad, WPC, dj monitor, canada engleză

Numărul De Model pentru W-830BT W-860NB W 830 BT 860 NB Căști setul cu Cască
Dimensiune Standard
Nume De Brand IMTTSTR
Material Piele
Pachet Da
Tip De Element Tampoane Pentru Urechi

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare