Nou
LCD Controler de Bord Kit Lvds Invertor pentru LM230WF5(TL)(D1) LM230WF5-TLD1 ecran panoul de afișare compatibil HDMI+DVI+VGA+Audio

LCD Controler de Bord Kit Lvds Invertor pentru LM230WF5(TL)(D1) LM230WF5-TLD1 ecran panoul de afișare compatibil HDMI+DVI+VGA+Audio

w29982

73.18lei

-16.07

89.25lei

-18 %

Produs nou

Aceasta este o mare set de ușor de reasamblare LCD controller kit care este folosit pentru a transforma un gol panou LCD într-un desktop/monitor de PC.Acesta va fi o surpriză faptul că dumneavoastră goale LCD va fi de folos, și să nu mai fie o pierdere.Sau este un foarte insteresting lucruri pe care le face un monitor cu succes de către noi înșine.Plug&play kit, nu este nevoie de lipire..

Acest kit este pentru lcd LM230WF5(TL)(D1) numai, vă rugăm să asigurați-vă că ecranul lcd numărul de model este aceeași înainte de plasarea comenzii.Dacă ecranul lcd este unul diferit, vă rugăm să ne contactați cu lcd numărul de model pentru sugestie.

Accesoriile necesare pentru a transforma un gol LCD pentru desktop monitor: LCD consiliul de Controller, Invertor, cablu LVDS, Tastatura, cablu VGA/DVI Cablu/cablu HDMI, Adaptor de Alimentare .Dacă ați avut deja un cablu VGA/DVI cablu/cablu HDMI si un adaptor de alimentare (Ouput 12V,4A-este de dimensiuni mici lcd de 10.1 inch la 19inch), acest kit este o alegere excelentă pentru tine, altfel există un alt fel de kituri pentru opțiuni în magazinul nostru, click aici.

LCD Controler de Bord M. NT68676.2A:

M. NT68676.2A este un monitor de bord de control, care pot sprijini LED/LCD panouri.Acesta poate suporta rezolutie de pana la 2048X1152.

M. NT68676.2A poate sincroniza cu computerul în mod automat.Sincronizarea necesită sincron semnal care orizontale și verticale traducerea sunt separate.

M. NT68676.2A poate sprijini contrast dinamic de control, intrare pentru căști și control al volumului digital simultan.

Dimensiunea plăcii de control: 139mmX58mmX17mm

LED Backlihgt Driver (invertor):

După cum puteți vedea, invertorul în acest kit este pentru fundal cu led-uri de tip lcd, care este cu un pic mai mare cost

Au un try și veți obține o mare surpriză!

Apoi, ai de gând pentru a obține acest kit?

Pași importanți pentru a Procesa comanda dvs. cu acest kit:

Pasul 1: vă Rugăm să furnizați panou LCD model no.by trimite-ne mesaj ebay înainte de a începe acest articol, astfel încât să ne putem sfătui un kit potrivit pentru LCD. ( De obicei, modelul nr.pot fi găsite pe eticheta de pe spatele panoului LCD.Dacă este necesar, demontați carcasa de plastic si vei gasi autocolant) .Dacă este posibil, vă rugăm să ne dea cât mai mult caietul de sarcini de LCD ca tine poate.Apoi așteptați pentru răspunsul nostru.

Pasul 2: Vom oferi un răspuns cât mai curând posibil după selectarea cu atenție și testarea kit de sprijinul nostru tehnic, și apoi puteți plasa comanda și să plătească pentru el.Va vom trimite coletul prin HongKong Post cât mai curând posibil după plata compensate. (Dacă preferați, exprima de transport maritim, vă rugăm să ne contactați pentru a plăti suplimentar costul de transport maritim înainte de plată.)

Pasul 3: de Așteptare pentru pachet.

Vom scrie corespunzătoare program în ecranul lcd de pe placa de control pentru a se potrivi ecranul LCD, astfel încât acest kit va meci împotriva unui Panou LCD sau altele care au exact aceleași specificații.Cu toate acestea, un programator ar putea ajuta pe diferite Lcd-uri, care este, schimba firmware-ul LCD de pe placa de control de unul singur.Fi conștienți de faptul că diferite cabluri LVDS și Invertoare vor fi necesare pentru a se potrivi diferite Lcd-uri.

Note :

1. Vă rugăm să asigurați-vă că ecranul LCD este ok înainte de a începe acest articol, altfel va fi responsabil pentru incompatibilitate.

2. Dacă preocupare mult despre setarea de rezoluție, vă rog să vă gîndiți înainte de a licita!

3. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a pregăti dreptul de kit-ul pentru tine, cum ar fi scrierea corespunzătoare a programului în controlerul de bord, selectarea adecvată LVDS cable și potrivit invertor.Dar cum nu avem un LCD exact ca a ta la îndemână, putem testa controler cu propria noastră LCD.Pentru a ta, trebuie să testați-l singur pentru a verifica dacă acesta funcționează bine sau nu.După cum știți, există atât de multe Lcd-uri cu mai multe soiuri în piață, uneori, nu putem promite exact de compatibilitate.Vă rugăm să ia în considerare înainte de a licita!Cu toate acestea, am câștigat multe succes în pregătirea kit-ul pentru clienții noștri din magazin real.Deci, de ce nu au o încercare de a obține o surpriză!

4. Dacă nu sunt specializate în produse electronice sau au îndoieli în funcțiune, vă rugăm să ne contactați pentru instruire, ca nu suntem capabili să responsabile pentru operație greșită.

5. După terminarea conectare, vă rugăm să nu se grăbesc la putere!În primul rând, utilizarea multi-metru pentru a testa dacă GND LCD este conectat cu GND de pe placa de sistem.Dacă nu, vă rugăm să verificați din nou conexiunea.Dacă da, vă rugăm să verificați dacă există un scurtcircuit între firele roșii și negre fire din cablul LVDS.Dacă există un scurt-circuit, înseamnă opusul conexiune sau alte erori.Orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.DIY are nevoie de o anumite cunoștințe profesionale, vă rugăm să ia responsabilitatea de risc.Nu de metal de contact este permis atunci când alimentarea de pe placa de control, în caz contrar scurt-circuit pot să apară, ceea ce poate provoca lipsa de pe placa de sistem.

Etichete: g121sn01, C560, B540, ecran lcd pentru lm230wf5, 23101bs, display lg, lm230wf5, 23 panou lcd, display lcd, hd led tv

Camera Echipat No
Pachet 1920x1080
Nume De Brand COOERQI
Compatibilitate Altele
Starea de Asamblare Aproape Gata
Certificare NICI unul
Numărul De Model LM230WF5(TL)(D1)
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare