600pcs/pack Naturale Suqare Unghii False Tips Acoperi Complet Unghii False 10 Marimi Unghiile Acrilice Display Degetul Faux Cuie

w29913

22.37lei

Produs nou

Culoare : Natural

Material : Plastic Acrilic

Cantitate : 600pcs/Lot

Altele : 100% de Înaltă Calitate de Brand NOU

12pcs / Foaie

50 coli * 12buc/foi = 600pcs în total

Pachet:retail ambalare Opp sac de plastic

un rând de 8numbers în scopul de a găsi mai ușor mărimea ta, dacă frica încă nu este suficient, este recomandat să cumpere o 2 rând de aceeași culoare, și 24 va fi suficient pentru a găsi o potrivire completă numărul lor

GATA PENTRU A NAVEI

Mii de articole în stoc.Nava aceeași sau în următoarea zi lucrătoare.

100% SIGUR

Cumpărătorul de Protecție www.videoprint.ro (folosit pentru a fi 'Escrow') este serviciul oferit de cumpărătorii de cumpărare on-line cu încredere.

Cu acest serviciu:

- Detaliile cardului de credit nu sunt expuse.

- Plata eliberat numai de către furnizor după ce ați confirmat de livrare.

DE ASIGURARE A CALITĂȚII

Toate produsele comandate vor fi sub control strict de calitate.

SERVICII PERSONALIZATE

Succesul tau este succesul nostru.Customer’s de nevoie vine primul.Cheia este comunicarea.Experienta noastra adaugă valoare pentru client. 1. Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-2 zile lucrătoare de la primirea de plată și de livrare de informații.

2. Produsele trimise la Statele Unite ale americii de epacket este de gând să ia 10-20 de zile lucrătoare.

Economia de transport maritim de la Marea Britanie, Australia, Canada și Europa, de obicei, durează 11-25 zile lucrătoare.Unele țări pot durează mult mai mult (Federația rusă va costa aproximativ 30 până la 50 de zile lucrătoare).Vă rugăm să ne contactați dacă nu primiți nimic de la noi.

3. Toate produsele sunt noi, acestea vor fi verificate și ambalate într-o stare bună înainte de expediere.Dacă pentru orice motiv, produsele au unele probleme, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primire.

4. Suntem bucuroși să rezolve orice probleme pentru clienți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând.Înlocuire sau de restituire va fi, de asemenea, acceptate.

5. Noi nu suntem responsabili pentru undeliverable adresa.Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza la o adresă greșită.Politica De Returnare

Puteți returna marfa achiziționate de la Buydig pentru o rambursare sau o înlocuire, cu condiția ca cerințele și procedurile menționate la politica noastră de returnare sunt urmate.

Restituiri

Un element care a fost descoperit a fi defecte la primire poate fi inlocuit cu acelasi model numai.De asemenea, puteți returna un produs defect pentru o rambursare.Vom rambursa valoarea mărfii returnate, nu taxa de transport maritim.

Schimburi

Dacă ați achiziționat un produs de la noi pe care doriți să facă schimb pentru o alternativă, puteți returna produsul pentru o rambursare și pur și simplu a plasa o noua comanda pentru produsul dorit.Noi nu aplicăm o rambursare de credit pentru a achiziționa noua

Elementele Deteriorate

Toate Ambalajele sunt inspectate pentru daune înainte de a le livra la depozitul nostru.În cazul în care pachetul a fost deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați imediat.Trebuie să fie informat de toate costurile de livrare legate de creanțe în termen de 1 zi lucrătoare de la data primirii.Noi nu emite restituiri pentru se întoarce de marfa deteriorată.Un element care a fost descoperit deteriorat de la primirea va fi inlocuit cu acelasi model numai.

Returnare

Costurile de returnare (costul de a trimite un articol la magazinul nostru) este ca sau comparabile cu costul de conducere la orice magazin pentru a returna un produs, care nu este rambursabilă.Prin urmare, noi nu va rambursa toate costurile de returnare.

Dacă produsul primit este defect, cu siguranță vom înlocui elementul cu unul nou, cu toate acestea noi nu acoperiți sau să ramburseze costul de transport pentru returnarea defecte marfa înapoi la magazinul nostru.Ne va livra produsul înlocuitor la costurile noastre, și de a folosi orice măsură bună pentru a se asigura că înlocuirea comanda este procesată rapid.

Înlocuire

Va vom trimite un produs inlocuitor după autorizat de returnare a completat primire/procesul de inspecție.Înlocuirea va fi livrat în termen de patru zile lucrătoare după primirea de întoarcerea ta.Vă rugăm să permită o prelucrare suplimentară de timp după Sărbători.Deși scopul nostru este de a livra un înlocuitor cât mai repede posibil, noi nu trimite înlocuitori înainte de a primi și de a inspecta produsele returnate.

Etichete: Pește Colier, Vesta de pescuit, rolă de pescuit piese, pescuit autocolante, deget in fund bikini, Suliță De Pescuit, cruze oglinda suport, cruze chrome bricheta, cruze decorative pad, display j7 neo metal

Numărul De Model 4
Cerere Degetul
Cantitatea 600pcs
Origine NC(de Origine)
Unghii Lățime 0.7~1.6 cm
Lungimea Unghiilor 1.4~2.3 cm
Tip Plin Sfaturi De Unghii
Material Acril
Dimensiune 12pc/sheet
Nume De Brand TKGOES

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare