DATE BROASCA 2.4 G Wireless Gamepad de PS3/PS2 Joc Joystick Gamepad pentru PC Joypad Controler de Joc pentru Telefon Inteligent Android/TV Box

w29791

71.72lei

-30.75

102.47lei

-30 %

Produs nou

DATE BROASCA 2.4 G Wireless Gamepad de PS3/PS2 Joc Joystick Gamepad pentru PC Joypad Controler de Joc pentru Telefon Inteligent Android/TV Box

2.4 GHz Wireless Controller

Acest controler de joc nu are funcția Bluetooth, folosind mature 2.4 G wireless tehnologie de transmisie!Superior conectare automată și instrucțiunile de conectare.Cu corpul uman curba de design, nu te vei simti obosit chiar dacă sunt dependent de joc pentru o lungă perioadă de timp!

Dublu motor de vibrații

Jocul foloseste un controller dual motor funcția de vibrație pentru a vă găsi sentimentul real în acest joc captivant!Se poate de potrivit pentru jocuri de curse,shotting jocuri și așa mai departe.

2.4 GHz receptor Universal

2.4 G wireless gamepad, nu Bluetooth.Compatibil cu PC, Telefon Mobil Android(trebuie să suporte funcția OTG), Android Pad, TV Box, Smart TV, consolă PS3.Nu este compatibil cu Iphone și Macbook

6-ÎN-1 Multi-funcție

Este potrivit pentru PC3/PS2/Android smartphone/Cutie TV/Smart TV!!Vă rugăm să asigurați-vă că telefonul are funcția OTG.Dacă nu, gamepad-ul nu va fi compatibil cu telefonul.

Flexibil Analog Pad Design

Toate-a rundă de flexibil tremura vă permite de a experimenta confortul și fericire n-ai avut niciodată.

Consum Redus De Energie

Inalta-performanta baterie cu litiu, cu putere deplină!Puteți juca, de obicei 4-7 ore, asigurând în același timp că gamepad-ul este complet încărcat.(diferite jocuri, va fi diferit), timpul De încărcare este nevoie de 2-3 ore.

PS2 & PS3 Alege de Tine

Cu bucurie vă bucurați de jocuri masive în piață.și sprijin android platforma jocuri.acesta susține, de asemenea, jocuri clasice.

TV Box & Smart TV Poate fi Folosit

Plug and play, nu este nevoie de orice driver, vă aduc mai multă valoare și bucurie!

Detalii Produs

Selecție strictă de materiale de calitate superioară, design de mat shell face întregul gamepad mai bine decât aspectul sau experiența de joc.

Ce este Inclus

1 X Gamepad

1 X Receptor

1 X USB Cablu de Încărcare

1 X Tip C OTG((bazat pe dvs. de a alege)

1 X Micro USB OTG((bazat pe dvs. de a alege)

FAQ

Q:Are ocupe o funcție de vibrație?

A:Da prieten!Dual motor de vibrații este montat în controler de joc.

Q:Poate acest gamepad suport pentru iPhone?

O:Nici un prieten!Este poate potrivit pentru PC3/PS2/Android smartphone/Cutie TV/Smart TV!!

Q:Are gamepad au funcția Bluetooth?

A:NU!Acest controler de joc sprijină 2.4 G conexiune.Dacă doriți să joace jocuri pe telefonul dvs., vă rugăm să asigurați-vă că telefonul acceptă OTG!

Î:Cum pentru a conecta consola la prima utilizare?

O:procedura corectă este de a percepe operatorul în primul rând, deoarece bateria poate fi epuizat din cauza pe termen lung de transport.

Q:Unde pot gasi un joc pentru telefonul mobil care acceptă ocupa?

O:dragul Meu prieten, operatorul este cu siguranta de lucru.Vă rugăm să studieze utilizator menul în primul rând, care asigurați-vă că aveți downloan un instrument, cum ar fi Caracatita și Xpadder, care arată hartă periferice pentru touchscreen.Nu rădăcină sau activator necesar!

Q:de Ce nu pop-up display nu recunoaște dispozitivul atunci când gamepad-ul este conectat la calculator?

A:Hi prieten,credem că ar putea fi controller driver a fost delected sau pierdute în computer systerm, vă rugăm să mergeți la site-ul nostru pentru a downloan și instala,și apoi controlerul va fi recunoscut.

Q:Cum pot verifica dacă mânerul este normal?

O:De exemplu, dacă utilizați sistemul de ferestre, aveți nevoie pentru a conecta la calculator pentru detectarea.După conectarea la computer, deschideți [Dispozitiv și Print], găsi pictograma de controler de joc în [Device] coloană, faceți clic dreapta pe mouse-ul, selectați [Controler de Joc Settings] din meniul de click-dreapta, apoi faceți clic pe [Properties] buton, sub [Test] tab, putem testa dacă butoanele de pe mâner sunt de lucru în mod corespunzător.

Q:Ce ar trebui să fac în cazul în care este deteriorat atunci când voi primi produsul?

A:vă Rugăm să nu vă faceți griji, contactați serviciul clienți la timp!Vă vom trimite unul nou pentru tine!

Q:am cumpărat deja de ceva timp, dar nu au primit încă.Ce ar trebui să fac?

A:de obicei timpul de livrare este de 15-60 de zile (în funcție de alegerea dvs. de logistică canale), vă rugăm să nu vă faceți griji!Dacă nu ați primit-o în angajamentul nostru de timp, vă rugăm să contactați serviciul clienți, în timp, va vom trimite unul nou!

De bună Calitate și un Serviciu Bun

clienții, pentru că actuala ordine este la vârf de ordine, toate depozite logistice sunt aproape pline, iar transportul de imbatranire timp va fi mai lent decât timpul promis!Fenomenul de client parcelă pierderea va fi foarte gravă, care afectează timpul normal de livrare!DATE BROASCA poate reveni de partea ta, cât mai curând posibil pentru iubita ta de produse.Am făcut cuprinzătoare considerații privind transportul de îmbătrânire și de transport de siguranță de diferite canale de logistica.Împreună cu experiența noastră în ultimii ani, credem că www.videoprint.ro Stand de Transport maritim este cel mai potrivit!Conștiința recomandat!nt recomandat!

Etichete: laser ps4, tastatura mecanismele, extra mouse de gaming, gamepad windows 7, Control, joystick pc, ps2 usb, controla pc-ul, telefon mobil, cronos zen ps4

Compatibil Marca/Model Sony
Pachet No
Compatibil 1 pentru ps2
Compatibil 2 Pentru ps3
Compatibil 6 Pentru PC
Certificare NICI unul
Tip De Interfață USB
Conexiune 2.4 G wireless controller
Numărul De Model ZXX0528P3SB
Stil Gamepad Wireless
Nume De Brand DATE DE BROASCA
5 compatibil pentru Smart TV
Funcția dual vibration controller
Compatibil 3 Pentru Andriod Telefon Inteligent
Compatibil 4 pentru TV box
Tip Gamepad-uri
SONY Model playstation3
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare