Nou
Argint 925 speciale în formă de val Colier din Europa, America și Coreea de Sud lanț colier pandantiv bijuterii

Argint 925 speciale în formă de val Colier din Europa, America și Coreea de Sud lanț colier pandantiv bijuterii

w29186

45.40lei

-30.26

75.66lei

-39 %

Produs nou

Sfat Cald:

Din cauza producția și vânzarea angro de propria noastră fabrică, trebuie să-și petreacă o mulțime de forță de muncă pentru a verifica și de a distribui bunuri, iar profitul este mic.Este sugerat că clienții ar trebui să arate în primul rând la stil produs într-o cantitate mică de amestec de loturi inainte de a comanda în loturi, și este potrivit să cumpere în loturi. (mici probleme, cum ar fi frecare mic nu aparțin probleme de calitate.Manual ornamente va avea manual urme, și perfecționismul va plasa o comanda cu prudență.).

Toată lumea estetice și de calitate de vedere sunt diferite.Pentru a evita dispute inutile, vă rugăm să cumpere cantități mici de mărfuri, în primul rând și apoi ordine în lot

【1】 Magazin de sprijin 7 zile nici un motiv să se întoarcă , Returnarea bunurilor, cu probleme de calitate în termen de 15 zile .Nu puteți returna bunurile în termen limita de timp.

【2】 Piatra, cristal și de apă dulce pearl va avea defecte normal

【3】 Dacă există probleme evidente, cum ar fi ruperea, zero, picătură și modificări de culoare, vă rugăm să furnizați fizice fotografii de la serviciul clienți pentru a aplica pentru rambursare.

4. De zi cu zi volumul de livrare este mare, nu se poate verifica fiecare produs în loc, pro a primit bunuri verifica în primul rând, există o problemă de întoarcere în timp util.

[5] imaginea este o șansă reală, pentru că lumina și de afișare sunt diferite, este posibil să apară o sedinta foto, iar imaginea micro-diferența de culoare.

Produsele noastre pentru S925 argint produse, pot fi personalizate certificat.

Timp de livrare: livrare specifică de timp contactați serviciul clienți.

Produsele de pe rafturi pot fi în stoc sau în producție.După efectuarea comenzii, părinții ar trebui să prezinte numărul de ordine la serviciul clienți pentru a verifica dacă există orice stoc pe zi sau atunci când mărfurile ajung.Vă mulțumesc pentru cooperation.By în mod implicit, acesta este trimis de către express.Poștașul trebuie să fie completate atunci când trimiterea Shun Feng.

Servicii pentru clienți on-line timp: 9:00-12:00/13:30-17:30

Etichete: armean pandantiv, r, druid, armenia breloc, lanț cu p, steag armean, Armean, armenia pavilion, lanț de aur omule, celtic cross pandantiv

Metale De Tip ARGINT
Stil Trendy
Gen FEMEI
Material Metal
Forma\model GEOMETRICE
Tip Lanț O-lanț
Colier Tip Pandantiv Coliere

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare