10set ține 4 inch tort de plastic transparent Rotund Bundt Cutii de ambalaj Ziua de Panificație display Transparent Transportatorii titular

w29146

113.09lei

Produs nou

10 set hold 4 inch Clar Rotund Tort cookie Cutii de ambalaj Ziua de Panificație cookie-uri de afișare Transparent pachet titular :

1.material:hârtie pad+capac de hârtie+mijloc de COMPANIE cutie

2. dimensiuni: această dimensiune principală se potrivesc ține 4 inch tort.

diametrul disponibile parte din pad este de aproximativ 16cm,

3 diferite înălțime, 16 cm,22cm,26cm

dimensiunea avea erori mici(0.1-0.5 cm)

avem de dimensiune mai mare, vă rugăm să vizitați :

https://www.videoprint.ro/store/product/8set-lot-6-8-inch-Clear-Round-Baking-Cake-packing-Boxes-Birthday-Bakery-Dessert-pack-Transparent/616134_32922235193.html

3. Asambla cu ușurință.

4.Culoare: alb capac și pad-ul alb ; susținem mare nava mod pentru ordine mari, lent,dar se poate obține mult mai ieftin pret.

5.caracteristică: pad de hârtie și se acoperă și panglică gratuit inclus,panglică modelului de culoare este la întâmplare.

6.Q ' ty ------ 10sets/lot ,fiecare set include 1 capac de hârtie,1 PET, Cutii,1 pad de hârtie.pad-ul și coperta au fost finalizate ca imagine.

7: se proteja de film de la exterior și interior de COMPANIE cutie, proteja de film de ajutor de COMPANIE CUTIE Evita praful și freca.deci, vă rog, smulge film atunci când utilizați.

Sfaturi: Vas plat și ușor de asamblat

Ora de sosire(Estimat)

Transport:

1.Comanda ta va fi bine ambalate pentru securitate și livrat în 48 de ore după ce primi de plată clare.

2.Am expediat element prin metoda de transport maritim ca ai ales.Noi oferim UPS,Fedex,și Îndeplinirea de către www.videoprint.ro pentru alegerea ta.Dacă aveți nevoie de altă metodă de transport maritim,vă rugăm să ne informați înainte de plata.

3.Toate elementele ar trebui să fie primite în termen de 2 săptămâni nu peste 4 săptămâni.Vă rugăm să ne informați în cazul în care elementul nu a primit peste 4 săptămâni și vom da 100% mulțumit de soluții.

Politica De Retur:

1.Dacă nu ați primit elementul mai mult de 30 de zile, după care îl plătiți pentru asta,vă rugăm să ne contactați în primul rând.Vom da 100% mulțumit de soluții.

2.Dacă găsiți orice problemă de calitate a elementului după ce-l primească în termen de 7 zile,pleae, de asemenea, să ne contactați cât mai curând posibil,ne va ajuta să rezolve problema.

3.Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs.,vă puteți întoarce la noi pentru un prompt de schimb sau va vom returna plata.Taxa de transport și de asigurare, nu este rambursabil.

Feedback-ul:

Comentariul tau este foarte important pentru succesul afacerii noastre.

1.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și serviciile noastre,vă rugăm să ia un minut să ne dea un feedback pozitiv cu 5stele.

2.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru,vă rugăm să nu lăsați negative urgent.Vă rugăm să ne contactați în primul rând,vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a face te satisface

Contact:

Dacă aveți orice întrebări,Serviciul nostru pentru Clienți personalul vă urez bun venit la e-mail.Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil.

Etichete: hippo, cutie nava, bundt cake, costum yuri, fix canapea, container plastic pentru tort, câine jucărie moale, bundt cake pan, tort display stand, clar papusa

Tip Produs Derivat
Mfg Număr De Serie Moda
Dimensiuni Multi Dimensiune
Nume De Brand Andralyn
Gen Unisex
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model tort desert cutie de ambalaj
Avertizare De Bună Calitate
Tip De Element Papusa Accesorii
Plastic Tip PE
BJD/SD Atribut Accesorii
Material Plastic
Forma multi forma

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare