Nou
Noul Ecran Tactil pentru Teclast P10 4G LTE Tableta 10.1 Inch MTK6737 Telefon, Tabletă, atingeți panoul tactil senzor de tablete de sticlă

Noul Ecran Tactil pentru Teclast P10 4G LTE Tableta 10.1 Inch MTK6737 Telefon, Tabletă, atingeți panoul tactil senzor de tablete de sticlă

w2912

56.83lei

Produs nou

1.) Deoarece există diferite numărul de Cod al touch screen, cablu de conectare pentru același Modul de tableta, este mai bine pentru tine să demontați tableta sau telefon și apoi verificați numărul de cod de pe conectorul de pe touch screen sau ecran lcd !Am garanta o ai va fi compatibil cu tableta ,asta înseamnă că poate va primi un nou număr de cod sau alte finalizat differrent nou număr de cod!Și Nu uitați să luați un video cand deschizi pachetul,așa că, dacă te rupe un pachet,acesta va ajuta să obțineți rambursare sau de înlocuire completă.Multumesc!!!

2.) Vă rugăm să lăsați-ne exact numele complet (mai ales cumpărător de RU ) & Telefon Nr. când ați completat informațiile dumneavoastră în calitate de cumpărător, astfel încât curierul poate livra articolele dvs. în timp util și cu ușurință.

Vânzătorul nu este responsabil pentru țara ta e orice impozite sau taxe vamale!multumesc

De mai sus și următoarele dispoziții avea efect după ce, la voi plasa o comanda!( Foarte important pentru tine,vă Rugăm să citiți înainte de licitare.)

Și Suntem profesioniști în ecran tactil digitizor ,ecran LCD și smartphone părți .În principal avem de a face afaceri en-gros ,deci, dacă aveți nevoie de mai multe alte bunuri, vă rugăm să ne contactați pentru prețul cu ridicata ,deoarece unele elemente nu sunt afișate totuși ,dacă aveți nevoie de orice alte elemente ,doar trimite un mesaj sau contactati-ne!!

Noul Ecran Tactil pentru Teclast P10 4G LTE Tableta 10.1 Inch MTK6737 Telefon, Tabletă, atingeți panoul tactil senzor de tablete de sticlă

Este mai bine pentru tine de a comanda 2 buc,deoarece este obiecte fragile.

1.) Am doar accept Escrow,pentru alte metode de plată,pls contactati vanzatorul inainte de licitare dumneavoastră.

2.) Prețurile nu includ taxe vamale și impozite.Plata se excpected în termen de 7 zile după licitație închisă.neplătite de licitație vor fi raportate la www.videoprint.ro.

1.) Bunurile vor fi trimise în termen de 2-5 zile lucrătoare, după confirmarea de Plată.Transport gratuit prin China post airmail/HK Post-Mail; va oferim cele de urmărire nu pentru toate metoda de transport maritim.Îl puteți urmări pe pagina lor oficială de wesite.

2. ) Noi nu suntem responsabili pentru transport timp de tranzit.Aceste informații sunt furnizate de către transportator și exclude week-end & de sărbătorile legale.

3.) Cumpărătorii din Brazilia nevoie pentru a oferi CPF număr în avans dacă alegeți DHL sau UPS,în caz contrar,trebuie să ne expediați prin EMS.

4.)Toți cumpărătorii trebuie să plătească taxe suplimentare de zonă de la distanță de servicii de DHL,UPS sau Fedex ,dar nu a fost nevoie de ambulanță .

5.) Timpul de livrare poate varia, în special în perioadele sau inclimate de condițiile meteorologice.vă rugăm să dont a deschide un litigiu, până să ne contactați.Daca sunt urgente ,atunci vă rugăm să alegeți DHL sau alte express !

PUTEM PRELUNGI TIMPUL DE LIVRARE PENTRU TINE,DACĂ TU DONT OBȚINE ÎN TIMP UTIL.

1.) Toate piesele vor fi testate înainte de livrare ,nu suntem responsabili pentru orice probleme cauzate de neprofesionist funcționare.

2.) Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. , puteți face schimb de elemente primit, dar trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea comenzii dumneavoastră ,dar ar trebui să acorde o suplimentare taxa de transport suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială .

3.) Rambursarea va fi facuta de indata ce vom obține piese de schimb, taxa de Transport este nerambursabil .Retrimiterea taxa de transport va fi achitat de către cumpărător.

1.)Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor,sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu noastre de produse si servicii,care lua doar 1 minut.În scopul de a încuraja noi va oferim 1$ cupon pentru 1 feedback-ul pozitiv .acesta va fi eficient pe lângă cumpărături .Ce trebuie să faci este doar să ne arate record .

2.)Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumesc!

Etichete: nextbook, teclast p10hd ecran, led-uri rgb video, cpap, touch screen teclast, p10 tableta, în aer liber, telefonul sta, teclast, infinix panou, film s119

Timpul De Livrare În termen de 24 de ore după ce plata dvs. a ajunge
Compatibil pentru Pentru Teclast P10 4G tableta touchscreen Capacitiv Ecran
Tip De Produs Tableta Touch Panel
prețul cu ridicata MOQ este de peste 20buc ,va rugam sa ne contactati,multumesc
Nume De Brand Qi Hande
Pachet Cutie De Spumă
De Urmărire Nr. Da
Wholesales Suport
Dimensiunea De Afișare 10~13 Inch
Dimensiune 10.1-inch
BUC În Stoc
Locul de Origine
Numărul De Model Pentru Teclast P-10 4G tableta touchscreen Capacitiv Ecran
Tip Ecran Ecran Capacitiv
Transport Gratuit China Post Mail
Compatibil Marca Universal

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare