TRANSPORT GRATUIT 3/4 Marimea 100C Fibra de Carbon Negru VIOLONCEL ARCUL de Bună Calitate Broasca Abanos Alb și păr de Cal Violoncel Piese Accesorii

w29029

162.31lei

-69.56

231.87lei

-29 %

Produs nou

◆AVANSATE de PERFORMANȚĂ - arcul este fabricat de experiență arc-maker.Acesta vă va oferi caldă și ton clar și este recomandat pentru jucătorii avansați.

◆De BUNĂ CALITATE din FIBRA de CARBON - stick-ul este mai puternic și mai durabil decât arcuri din lemn.Foarte potrivit ca un arc de rezervă sau practica arc.A sări și o mare flexibilitate.Este, de asemenea, o ușoară plecăciune și aprox. 67.5 cm inclusiv șurub, foarte ușor pentru a juca.

◆NATURALE din păr de CAL - Vom folosi nealbite mongolă păr de cal pentru acest model, cu scopul de reziliență mare, să fie mai ușor de colofoniu.

◆PERFECT PUNCTUL de ECHILIBRU - după Cum știți, punctul de echilibru este foarte important pentru un arc.Mare punct de echilibru face arcul mai ușor de controlat.Creatorul nostru mereu se reglează pentru de mai multe ori pentru a se asigura punctul său este în intervalul de drept.

◆ATENT lucrate MANUAL - arcul este făcut în totalitate cu tradiționale de artizanat abilități.Băț drept, curat, gata pentru a juca.

Total dimensiuni disponibile:

4/4 lungime - 71.5 cm inclusiv șurub

3/4 lungime - 67.5 cm inclusiv șurub

1/2 lungime - 63cm inclusiv șurub

1/4 lungime 59cm, inclusiv șurub

Chiar și în rândul aceeasi fibra de carbon negru arcuri, veți găsi VINGOBOW este diferit - arcul este făcut de bună calitate, fibra de carbon stick.E mai puternic, mai ușor și mai stabil decât arcuri din lemn.Foarte potrivit ca un arc de rezervă sau practica arc.Adoptarea nealbite Mongolia păr de cal, acesta va va oferi sunet dulce.Negru abanos broasca arată cereale din lemn natural,și este decorat cu clasic parizian ochii.Acest model este complet montat cu nichel argint.Autentice din piele de prindere, elegant nichel argint fir de lichidare.Toate piesele sunt montate de o aceeași experiență filtru de la început până la sfârșit.Ea are un mare echilibru și vă va oferi plăcută experiență de joc.

Etichete: vingobow vioara, de celofan, cap vioara, violoncel bijuterii, violoncel broasca, broasca vioara, mc9090, Folie De Celofan, fabricarea instrumentelor muzicale, vioara, face vioara arcuri

Numărul De Model 100C 3/4
Ștampila VingoBow Ad.
Utilizarea Violoncel Utilizare
Lungime Approx. 67.5cm (Including Screw)
Arc Dimensiunea 3/4 dimensiune
prindere Piele de oaie
Performanta Nivel avansat
Tip violoncel arc
UPC 600682773645
MPN 20090930100C43
parul Naturale Fine De Păr De Cal
arc stick Standard Negru din fibra de Carbon
Nume De Brand VingoBow
Broasca și Șurub Abanos cu Nichel Argint

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare