Model de piatra imitatie de Piele Crossbody Genti Pentru Femei 2021 Solid Umăr Genți de mână de sex Feminin de Călătorie Totes Doamna Cross Body Bag

w28672

46.05lei

-30.67

76.72lei

-39 %

Produs nou

DIMENSIUNI:

(Lățime)13cm * (Înălțime)11cm * (Grosime)6.5 cm

Mâner Inaltime:10cm

Notă: 1 Inch=2,54 CM; 1 CM=0.39 Inch , din diferite loturi, sac de linie pot fi diferite.Designer de moda si bun preț, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare. ( Toate imaginile sunt fotografii reale.Dar din cauza diferite de lumină și de a monitoriza setare, minore diferență de culoare poate exista.Vă mulțumesc pentru înțelegere. )

Despre serviciul:

1. Dacă primiți un deteriorate sau greșit produs, nu aveți nevoie pentru a returna produsul.Puteți solicita o rambursare și vă vom oferi o rambursare completă.Sau contactați-ne pentru a retrimite produsul.

2. Dacă pachetul este pierdut în timpul transportului, vă vom rambursa întreaga sumă. 3. După ce ordinul este trimis, ne va umple în numărul de urmărire în ordine.Puteți verifica informații de urmărire pe site-ul "www.17track.net" (Copiat în browser pentru a deschide).Dacă ordinul de protecție se scurge timpul, vă rugăm să ne contactați și putem extinde pentru perioada de protecție pentru tine. 4. Dacă achiziționați produsele noastre în vrac, va vom oferi prețuri en-gros.Sau gratuit, exprima de transport maritim care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge. 5. Noi sprijinim picătură de transport maritim.Completați clientului adresa, numele și numărul de telefon în ordine.Vom trimite comanda direct la client.Nu vom lăsa orice informații, facturi și promoțiile despre magazinul nostru in comanda.Va putem oferi reduceri atunci când aveți suficient de comenzi pe lună. 6, Ne va da de multe ori cupoane și reduceri pentru clienții vechi și de fani.Deci, puteți să faceți clic pe "+Follow" de pe magazinul nostru pagina de start pentru a bucurați-vă de ofertele pe care le oferim în viitor. 7. Când sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, după primirea comenzii, vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback.Dacă aveți orice întrebări despre o comandă, contactați-ne în timp și vom rezolva pentru tine.

Etichete: geanta piele femei, geanta femei, antic cross body bag, studen cross body bag, geantă de umăr, liderul geanta lady, celebrul tote, gri tote, geanta eco organism, pânză cruce sac de corp pentru femei

Gen FEMEI
Aplicabile Oameni Fată/femeie/designer
Dacă la fața locului La fața locului
Nume De Brand Jin Mantang
Stil Moda
Origine NC(de Origine)
Manopera rafinat Uzura moale rezistent la apa
Materiale De Captuseala Poliester
Ocazie Versatil
Tip De Închidere Hasp
Tipuri de saci Geanta de umar /geantă de mână
Exterior NICI unul
Numărul De Model WJ121
Interior Buzunar Pentru Telefon Mobil
Duritate MOALE
Model Tip Aligator
Calitatea de Manopera Manopera rafinat
supprot repede dropshipping preț mai mic
Material Principal PU
Repere De Produse Se vinde prin fabrica direct
Decor NICI unul
Forma Clapa
Dimensiune (Width)13cm * (Height)11cm * (Thickness)6.5cm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare