Cusack 2 m 1.8 cm Flori Brodate Chingi Panglică Dantelă de Ornamente pentru Îmbrăcăminte, Pantofi, Textile Acasă Meserii DIY Accesorii de Par Model 17

w28572

13.38lei

-5.74

19.12lei

-30 %

Produs nou

Cumpărătorul Show

Bine ati venit la Cusack Magazin Oficial

Stare: 100% Nou și de Înaltă Calitate Material: poliester, bumbac Dimensiune: aproximativ 1,0 cm/ 0,4 inci; 1,8 cm/ 0.7 cm (1 cm = 0.39 inch) Culoare: ca imagini arată Produs utilizează : pentru păr accesorii, costume, covoare, pavilion masă, perdele, pernă, textile acasă, cum ar fi draperii, steaguri de masă și așa mai departe Pachetul Inclus: 2 metri Atenție: ca lumina și de alți factori, faptul element de culoare, poate un pic diferenta la poze.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Despre Metode De Plată

Puteți plăti comanda prin PayPal, Escrow, Card de Credit, Moneybookers, Visa, Master card, Western union etc. Dacă doriți să plătiți comanda prin alt tip de Plată, ne puteti contacta prin mesaj sau e-mail.

Despre Transport

Va vom trimite coletul în termen de 3 zile, în mod normal, în termen de 1 zi, o dată cu succes plăti comanda.Dacă nu puteți ajunge coletul la timp, vă rugăm să contactați-mă în mod liber.Eu vă va ajuta să se ocupe cu ea în timp, iar rezultatul va fi mulțumit de tine.

Despre Revine

Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul, puteți aplica pentru a se întoarce.Elemente ar trebui să fie returnate în starea sa originală prin e-mail cu un număr de urmărire, dar trebuie să plătească taxa de transport pe care le trimiteți elementul pentru noi.

Despre Feedback-Ul

Dacă vă place bunurile mele, sper că-mi va da un comentariu bun.Să sperăm că, nu este de 5 stele.Feedback-ul bun este foarte important pentru noi.Desigur, vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi un serviciu bun pentru tine.Dacă ceva nu merge bine, puteți să ne contactați în mod liber.Vom încerca noastre cele mai bune să se ocupe cu ea și să vă ajute.

Povestea De Brand

'Cus' este abrevierea de client.Înseamnă "primul client". "ack", este echivalent cu a 'Ai Ke' în Chineză.Aceasta înseamnă, de asemenea, "primul client". " c " este prima literă din China de încredere pinyin, reprezentând bună-credință.Conceptul de Cusack este de a oferi produse de calitate pentru clienții noștri.De la înființarea companiei, întotdeauna am susținut acest concept și ne-am angajat pentru a aduce o experiență excelentă a clienților pentru clienții noștri.Multumesc.

Etichete: largă de nailon chingi, verde chingi, panglica brodata panglică, jacquard panglică tapiterie, panglici brodate om, material de bumbac textile, model alb chingi, polipropilenă curea, Panglica, herringbone bandă

Setați Tipul No
Model 17 Moldes
Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
Material Poliester / Bumbac
Nume De Brand Cusack
Technics Brodate
Utilizarea Pantofi
Tip De Produs Chingi
Origine NC(de Origine)
Pachetul Inclus 2 Metri
Numărul De Model 1.8 cm 1,0 cm chingi LT185
Caracteristică Mare Tenacitate
Lățime 1.0 cm/ 0.4 inches; 1.8 cm/ 0.7 inches

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare