Autocolante personalizate Logo-ul Durabil și rezistent la apă Muri Tăiate Kawaii Etichete Auto-Adezive pentru a Personaliza Masina Sticker Fluture Înapoi la Școală

w28564

81.36lei

-20.34

101.70lei

-20 %

Produs nou

Autocolante PERSONALIZATE

Acesta este un element link-ul pentru Autocolante Personalizate.Vom cita un precisă preț bazat pe datele tale.

Nu plasați comanda până când vom oferi un citat.Spune-ne cantitatea și dimensiunea și materialul.Noi vă va oferi o precizie de preț.Vă mulțumim pentru înțelegere.

(Nu au loc US$1 comanda, pretul nu este $1 pe carte, nu ne permit să facă ordine, fără nici o oferta pentru tine.Multumesc!!!)

Acesta poate fi tăiat doar ca aceasta.Nu se poate reduce totul.

Procesul De Comanda

1. Puteți să faceți clic pe butonul de mai jos pentru a ne contacta.Noi vă va oferi e-mail pentru a trimite fișierele.Putem accepta PDF/AI/PSD/CDR fișiere.

2. Când sunteți gata design-ul.Vă rugăm să ne furnizați dimensiunea și cantitatea și material.Vom cita în termen de 24 de ore.

Detalii 1. Tip: Vinil Autocolant, Alb/Transparent backgorund cu Laminare Mata sau Lucioasa. 2. Dimensiuni: Orice dimensiune 3. Material: Vinil autoadeziva din PVC Autocolant 4. Forma: Rectangel, Rotunde, Ovale, Mor de tăiere Taie forma în funcție de design pe care doriți Muri Taie Autocolant -de Inalta Calitate -rezistent la apa -Rezistent -Rapid Livra Dupa confirmarea de design, acesta va fi imprimat în termen de 2 zile.

Format de fișier: Am prefera fișier PDF, sau PSD, AI, CDR Modul CMYK(nu RGB mode) Rezolutie: cel puțin 300 dpi NOTĂ: 1.Nu poate fi

Etichete: sec moare, mașină de hârtie, cupa personalizat autocolante, pânză kawaii, logo-ul, de încălzire într-un cărucior, 7 fluture moare, 90 autocolant, Ambarcațiuni De Hârtie, înapoi la școală pen

Material Hârtie
Stil
Ambalare
Tip
Autocolant dimensiune
Varsta >3 ANI
Dimensiune custom
cerneală
Numărul De Model sticker-06
Origine NC(de Origine)
Utilizare
Forma

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare