Pistol de Aer cald Sta Lipit Electrice Stația de Rework Uscător de Titularul Pistol cu Aer Raft Suport Pentru Saike 952D 852D++ Statie de Lipit

w2850

52.60lei

-17.53

70.13lei

-24 %

Produs nou

Pistol de Aer cald Sta Lipit Electrice Stația de Rework Uscător de Titularul Pistol cu Aer Raft Suport Pentru Saike 952D 852D++ Statie de Lipit

Prieten drag:

Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita la magazinul nostru!Vom face tot posibilul pentru a vă servi!

Orice întrebări vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva, nu se deschide dispute, Litigii este doar o pierdere de timp。Multumesc!

Despre Totalitate

1:nu vă faceți griji despre livrare de viteză, magazinul nostru produse au inventar!După ce plasați o comandă, ne va asigura livrarea la timp!

2:puteți alege propriul mod de logistică!

Dacă nu aveți cerințe speciale, putem alege cel mai rapid modul în care gândim logistica de livrare!

3:Înainte de expediere, vom verifica adresa ta, dacă adresa dvs. aparține zonă de la distanță, Vom lua legătura cu tine!

4:produsele Noastre nu sunt incluse în prețul de taxe vamale și de la distanță, costurile de livrare

Despre vamale:

1:După ce ne-nava,mărfurile sunt, în general, de aproximativ 7 zile pentru a ajunge la vamă!Se ocupe cu probleme vamale în timp util!

2:Dacă aveți nevoie de factură, vă rugăm să lăsați-mi un mesaj și să-ți lași adresa de e-mail nu va fi trimis la căsuța poștală în termen de 8 ore!

3:produsele Noastre nu includ taxele vamale.Dacă țara dvs. vamale colecta taxe vamale, vă rugăm să acorde o în timp.Nu vom fi răspunzători dacă bunurile sunt returnate sau distruse, pentru că nu există nici un prompt de plată a taxelor vamale.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Etichete: sudare cu aer cald pistol, cnc router, aer cald stație de lipire, pușcă sta, pistol rack, pistol cu aer element, Lukey 852d, micro stație cu aer cald, aer cald uscător de lipit, aer pistol de lipit

Nu-Sarcină De Viteză 1200rpm dar
Nume De Brand AHOOJA
Puterea Nominală De Ieșire Așa cum se arată
Caracteristică Alte
Numărul De Model Pistol de aer cald rack
Volumul De Aer Așa cum se arată
Tensiune Nominală Alte
Utilizare DIY acasă
Greutate 0.27
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare