Reolink MERGE cu Panou Solar Baterie Sim 4G de Rețea aparat de Fotografiat Starlight Viziune Sălbatice de Supraveghere Video IP Cam

w28472

885.95lei

-456.42

1 342.37lei

-34 %

Produs nou

Notă: Comenzile din de, UK depozit poate obține o factură cu TVA.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de ea.

Ce versiune sa aleg?

Vă rugăm să faceți dublu clic pe această imagine pentru a vedea mai clar

Reolink 4G LTE camera MERGE 1080p starlight viziune de noapte de lucru cu cartela SIM rezistent la intemperii Reîncărcabilă Baterie camera ip

A aplicat la mai multe ocazii

Reolink Merge 100% wire-free mobile HD camera de securitate, funcționează pe 4G-LTE și rețelele 3G.Bucură de o solutie de monitorizare video cu nici cabluri, nici cabluri complicații, atunci când, în zone limitate sau nu WiFi, nici o sursă de energie electrică!Portabil și rezistent la intemperii!Instala sau de a lua Reolink Merge doar despre oriunde, în interior și în aer liber.În vacanță acasă, site-ul de construcție, camping, în sălbăticie, etc.

Ruleaza pe LTE, nu de bandă largă necesare

Reolink Merge funcționează pe 4G-LTE și rețelele 3G.Cea mai bună opțiune pentru monitorizarea depozit, fermă și pădure.Nu trebuie să vă faceți griji nu există nici WiFi în jurul în mediu monitorizat.

Obține non-stop putere

Reolink Go vine cu o baterie reîncărcabilă, care este 7800mAH în capacitate.Reolink Drumul durează în jur de 2 luni de zile în modul standby (sau aproximativ 500 de min in valoare de activ de acces pentru hrana live/înregistrări, echivalent).Conectați camera la Reolink Panou Solar pentru a obține non-stop putere și nu aveți nevoie pentru a încărca manual.

Bucurați-vă de o mai bună calitate a imaginii

Vedea totul în detalii cu adevărat 1080p Full HD.Obține mai clară și mai clare imagini/video decât 720p camere.Va veti bucura de bettery calitate a imaginii cu acest acumulator aparat foto

Starlight senzor pentru a prelungi timpul de fotografii color

Cu avansate starlight Senzor CMOS, Reolink Argus® 2 vă oferă clipuri video de înaltă calitate în condiții de lumină foarte scăzută din plin lumina zilei la lumina stelelor (până la 33 de picioare viziune de noapte) , fără iluminat suplimentar de infrastructură.Și puteți vedea valoroase detalii vizuale pentru a identifica persoane, vehicule și alte obiecte în jurul valorii de ceas.

Senzorul de Mișcare PIR — Instant și Alerte Corecte

110° cu unghi larg și extrem de sensibil senzorul de mișcare PIR oferă aproape nici alarme false.Nici o mișcare umană poate aluneca fără preaviz dumneavoastră.

Nu ratați nici o notificare de important

Primi instant app notificări împinge, e-mail alerte și alarme sonore atunci când evenimente de mișcare sunt detectate.Reolink Argus 2 baterii camera de securitate va fi trezit la o dată când accesați camera video pentru live streaming sau când evenimente de mișcare sunt detectate.Te va scapa de griji cu privire la ploaie sau zăpadă alarmă falsă toată ziua.

Salva propuneri în card SD sau Cloud

1. Cardul SD va înregistra atunci când detectarea mișcării este declanșat.Camera se va trezi într-0.8 s după detectarea mișcării este declanșat.Atunci când cardul SD este plin, se va automat acoperi video mai vechi. 2. Reolink Cloud funcționează numai cu Reolink Merge, Argus 2, Argus Pro, Argus Eco, Argus PT, E1, E1 Pro și E1 zoom în Statele Unite ale americii, Canada, Noua Zeelandă, Australia, Qatar, emiratele arabe unite, Malaezia, Thailanda, Vietnam, Israel, Coreea de Sud, Indonezia.Mai multe locuri și a produselor vor fi suportate în viitorul apropiat.

Obține Accesul De La Distanță Oriunde, Oricând

Controlul nu a fost niciodată atât de ușor cu gratuit Reolink App și Client!Vezi de familia ta și acasă oriunde și oricând, prin intermediul dvs. iOS și Android smartphone-uri, sau prin intermediul unui calculator Windows sau Mac!Chiar și atunci când sunt în birou sau în deplasare, puteți verifica ceea ce se întâmplă la domiciliu/afaceri pe du-te!

Two-Way Audio, Auzi și Vorbi din nou, prin intermediul Smartphone-uri

Seta cu ușurință Reolink Du-te, pentru a monitoriza doua casa ta de la distanță, pentru a proteja RV, să păstreze un ochi pe site-ul de locuri de muncă, și bucurați-vă de vizionarea faunei sălbatice.Sau a luat-o la ferma ta, pe vapor, în jurul valorii de alimente remorci, adânc în pădure, sau în orice loc în rețeaua wi-fi nu s-ar putea ajunge.

Funcționează bine în aer liber

IP65 rezistent la intemperii.Reolink Du-te înfruntă totul, ploaie sau soare, intens de frig sau de căldură.Vremea rezistent la corp și locuințe-i permite să funcționeze perfect chiar și în vreme rea, ca în ploilor abundente.

Mai multe detalii despre Reolink Merge

Etichete: riolink, protecție de securitate aparat de fotografiat, camera de secur, nvr dahua, camera reolink, foarfeca, Reolink, micro camara, ios camera de supraveghere, Camera 3g

Caracteristici Speciale Impermeabil / Rezistent La Intemperii
Certificare ROHS
Consum De Energie(W) 3.5 W
App Telefon. Telefon Android, iPhone
Tip Camera IP
Voice Alert Customerized cadrul 5s
culoare Alb
Nume De Brand Reolink
Ieșire Audio Built-In Difuzor
Obiectiv f=3.8 mm Fix, F=2.1, Cu IRCUT
Iluminare Minimă(Lux) 0 Lux
Lentila (mm) 3.8 mm
Rezistent la intemperii IP65
IR Distanta(m) 10M
Tehnologia Infraroșu
Format De Compresie Video H. 264
Alarma De Acțiune Locale De Alarmă
Sisteme De Operare Acceptate windows xp
Instalare Partea
Unghi De Vizualizare 90°
Sprijinit De Sisteme Mobile Android
Dimensiuni (L x W x D)(mm) 75 x 113
Numărul De Model Reolink GO+Panou Solar-NE Versiunea
Alimentare Baterie reîncărcabilă sau Adaptor de Alimentare 5V 2A
Audio 2 căi Audio, Microfon încorporat și Difuzor
Interfață De Rețea 4G
TF Card NICI unul
Suport Țări Germania,Italia,Suedia,Swithzerland,Spania,Statele Unite Ale Americii,Marea Britanie
Stil Camera Bullet
Senzor De Brand Sony
Alte Țări SINGURA Înregistrare Locală fără Rețea Disponibile
Senzor CMOS
Depozitare 64G
De Alimentare(V) 3.6 V
Megapixeli 2MP
Origine NC(de Origine)
Conexiune de rețea 3G/4G cu Sim Card de Rețea de telefonie Mobilă
Alertă de alarmă Fotografie E-Mail, Notificare Împinge, Locale Sirena
Puterea De Încărcare Reolink Panou Solar
De Înaltă Definiție 1080P(Full-HD)
Suport De Perete Plafon
Viziune De Noapte Starlight
Conectivitate 4G

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare