ZnSe Focalizare cu laser co2 obiectiv de 20mm FL 101.6mm4" pentru masina de debitare cu laser Transport Gratuit

w28455

85.43lei

Produs nou

ZnSe Focalizare cu laser co2 obiectiv de 20mm FL 101.6mm4" pentru masina de debitare cu laser Transport Gratuit

Caracteristica de Focalizare cu Laser Obiectiv de 20mm FL101.6mm : 1) Diametru : 20mm 2) distanță Focală: 101.6mm4" 3) Grosime : 2mm 4) Material : ZnSe 5) Structura : lentile Menisc(lungime de undă 10.6 um) 6) Utilizare : Aplica pentru co2 tăiere cu laser și gravură 7) ZnSe lentile pot fi furnizate ca un generat gol, lustruit optic și/sau acoperite de cerințele dumneavoastră.Putem controla calitatea optica de material, prin fabricarea și acoperire, astfel asigurându-se că veți primi cea mai înaltă calitate optică în piață.

Rusia: vă Rugăm să furnizați numele dvs. complet

În Brazilia : prin DHL/Fedex nevoie CPF NR.SAU companiei CNPJ NR.

În Argentina : prin DHL/Fedex nevoie CPF NR.sau companiei CNPJ NU și numele companiei

Card de Credit, MoneyGram,transfer bancar, western union,Alipay toate sunt acceptate

După plata verfied pe www.videoprint.ro, va vom trimite bunuri implicit adresa pe care ai completat pe www.videoprint.ro, dacă este necesar trimite la alta adresa, vă rugăm să ne anunțați în avans.

1. Taxe de Import,impozite și taxa

Cumpărătorii plătesc toate taxele la import, impozitul și taxa,dacă nici o cerere speciala inainte de a comanda, noi, de obicei, marca bunuri pentru un low-cost de pe declarația vamală,dar nu putem guarance nici un impozit, taxa, deoarece este depinde de politica țării

Nu vom accepta returnarea bunurilor,din cauza taxelor de Import,impozite și sarcina nu sunt incluse în tarif sau taxa de transport maritim .Acolo taxele sunt cumpărătorului responsibity.

2. Risc ridicat cost

Livrare prin DHL pentru Afganistan, Burundi, Irak, Libia, Mali, Niger, Siria, Sud Sultan, Yemen,trebuie să plătească risc ridicat cost

3. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.

1. Toate produsele comercializate sunt de brand nou.

2. A primit un element greșit/element Defect : vă rugăm să ne dea fotografie și ne e-mail în termen de 7 zile de la data la care ați primit produsul.

3. Schimb produs : pls returnate în termen de 7 zile de la data la care ați primit produsul,cumparatorul plateste taxele de transport maritim.

Elementele trebuie să fie în starea lor inițială, care nu sunt purtate, sau modificate.Nu vom rambursa returnare.

4.Nu se accepta retur : daca a refuzat marfa, din cauza taxelor de import,impozite și taxa

Odată ce ați primit elementul dvs., vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi deoarece acest lucru ne va informa că ați primit elemente.

Feedback-ul dvs. pozitiv si rating de 5 Stele: dupa ce primesc comanda, va vom oferi un feedback pozitiv.

ÎNAINTE de a da feedback Neutru sau negativ : pls contactati-ne imediat,astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Etichete: cloudray laser, tub cu laser, de control cu laser co2, 50w cu laser tub, laser co2 machin, co2 laser tub, violet laser focusable, gravare laser co2 bord, laser ttl focalizare continuă, poate fi focalizat cu laser infraroșu

Grosime 2.3 mm
Focus lungime 101.6
Diametru 20
Calitate Import de calitate
Numărul De Model ES
starea Noi
Pachet Cutie

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare