10BUC 30ml 60ml 100ml 120ml PET Gol de Cerneală Tatuaj poftă de mâncare Capac de Sticla de Plastic Pigment Flacon Picurător Vape ulei de Distribuire a Containerelor

w284

15.82lei

-5.29

21.11lei

-25 %

Produs nou

Descriere:

Despre PET Flacon Picurător

PET este prescurtarea de Poli Etilen Terephthalateand și este un fel de material plastic pentru a face sticla.Flacon din PET pot fi complet transparent, dar este greu și nu poate fi compresibil ușor ca LDPE dar este mult prea populare ca recipient de e-țigară, cerneală, spălați-loțiune și ulei etc.

Dimensiuni:Ca Imagine

Twist Top Capacele in negru + naturale.

Se aplică o cantitate mică de produs pentru o zona țintă.Se potriveste subțire de lichid și lichid foarte vâscos, ușor stoarce.

Bună etanșare.Este folosit în multe domenii, cum ar fi experimentul de laborator și utilizarea acasă pentru a lua anumit volum de lichid.

Note:

1. Pachet cu punga de plastic

2. Vă rugăm să rețineți că există zgârieturi, uneori, din cauza frecare reciprocă între sticle de timpul de tranzit.Aceasta nu afectează utilizarea dacă înfășurați acele sticle cu propriile coperți exterioare.Vă rugăm să ne contactați dacă vă deranjează această situație.

Etichete: transportator copil walker, eliquid pentru vape, spray vide, pipett, vape, cutie vap, plastic tub de testare, biberon ulei, capacitate cu dozator, pro sticlă de cerneală

Dimensiune 60ml

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare