Aromoterapie ulei difuzor, umidificator de aer, de ulei de aromoterapie difuzor cu ultrasunete mist cu 7 culori-schimbarea LED difuzoare

w28162

36.12lei

Produs nou

Vă rugăm să citiți cu atenție următorii termeni

DESPRE RĂSPUNSUL la Orice problemă, vă rugăm să ne lăsați un mesaj.Vom răspunde o dată sau de două ori pe zi:)China timp.Disputa comenzile vor fi procesate la fiecare 4 zile.Deci, dacă este necesar, vă rugăm să nu litigiului.

DESPRE TRANSPORT 1. Dacă adresa nu poate primi e-mail pe care le oferim, vă rugăm să nu comanda.Noi nu suntem responsabili pentru orice tarife și taxe vamale. 2. Ne va livra comenzi în 48 de ore(nu inclusiv de vacanta si festivaluri din China), după ce vom primi plata. 3. Trackings este disponibil în termen de 5-10 zile.Doar pentru că nu se actualizează pe www.videoprint.ro, nu înseamnă că nu se mișcă.Export clearance-ar putea nevoie de ceva timp înainte de transportat prin aer.Observa, de asemenea, că, odată ce părăsește China, actualizări vor fi limitate.Puteți merge săptămâni fără o actualizare după ce părăsește China. 4. Noi nu promitem precise de livrare.E un timp estimat caculated de www.videoprint.ro .Despre eficiența vă rugăm să consultați curieri' ul oficial folosind google. 5. În mod normal, îi vom trimite prin e-mail selectate, dar vom păstra o a doua metoda de transport maritim fără consimțământul dumneavoastră dacă primul unaviable. 6. Dacă scopul este aproape de funcționare, vă rugăm să contactați-ne pentru a extinde protecția dată în loc de a deschide un litigiu.NU POȚI CERE DE RAMBURSARE ÎN CAZUL ÎN CARE PARCELA ESTE ÎNCĂ ÎN TRANZIT, TE ROG!Dacă încă nu actualizări de peste două luni, vă rugăm să ne contactați.

DESPRE ADRESA 1. Dacă ai de a face cu o adresă greșită, vă rugăm anulați comanda ACUM.Puteți face o corecta mai tarziu.Deoarece computerul va imprimare automată eticheta de transport din depozit.În caz contrar, ar trebui să fie responsabil pentru pierderea, deoarece adresă incorectă. 2. Noi nu suntem responsabili pentru pachetele trimise învechite sau incorecte adrese.

DESPRE PRODUS 1. În cazul în care elementul a fost deteriorat în timpul transportului, vă rog să mă contactați în termen de 3 zile de la primirea coletului.După 3 zile de la primire, toate vânzările sunt finale. 2. Atunci când este judecat ca fiind responsabilitatea noastră, noi oferim restituirea în politica noastră de returnare, dar accepta doar video ca o dovadă.Acesta poate fi o parte de rambursare în cazul în care elementele pot fi acceptate și reparat la locul local.Dacă acesta nu poate fi reparat, sau rupte total, vom rambursare completă sau nava unul nou dupa ce verifica prin video. 3. NU garantăm că ambalajul este intact.Ambalare poate fi un pic deteriorat in colturi.Dacă îți pasă de integritatea ambalajului, vă rugăm să ia în considerare cu atenție.Nu vom rambursa doar pentru un pic deteriorat de ambalaj.Ori de câte ori ați cumpărat de la noi, acknowledege că ați înțeles și sunt de acord cu termenii de mai sus! (Inclusiv picătură de transport maritim vanzatori) vă Mulțumesc foarte mult pentru înțelegere !Vă rugăm să adăugați apă sub Max linie.Nu utilizați apă purificată, apă purificată nu s-ar putea ceață.Vă rugăm să-l curățați o dată pe săptămână, și curat atomizorul placa cu alcool medical.Închideți capacul bine înainte de a începe ceață.

Etichete: burete umidificator aromaterapie, albastru recipient de ulei, keyboard yamaha, pian yamaha, esența ulei umidificator aromaterapie, filtru de ulei container, tastatură de pian, sticla umidificator aromaterapie, container metalic de ulei, schimb de ulei depozit

Clasificarea Umidificare
Apa-lipsa de Putere-off de Protecție Da
Instalare Masă / Portabil
Ceață Ușoară Cantitate De Evacuare O/o
Funcția Aromoterapie
Metoda De Operare Tastatura De Tip
Cerere 11-20㎡
Tip Umidificator Cu Ultrasunete
Utilizarea De uz casnic
Putere (W) 9w
Nume De Brand OTOKU
Capacitate De Umidificare 30ml/h
Origine NC(de Origine)
Controlul Umidității Tip De Pian
Forma Alte
Putere Tip A. C. Sursa
Zgomot 36db
Metoda De Umidificare Ceață De Descărcare De Gestiune
Certificare ce
Capacitate 1L
Tensiune (V) 220V
Funcția De Sincronizare Da

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare