NOI Reglabil Bambus Calculator Stand Birou pentru Laptop, Notebook de Birou Laptop-Masa Pentru Pat Canapea extensibilă Tava de Masa de Picnic Studiind Tabelul

w28050

110.32lei

-5.82

116.14lei

-5 %

Produs nou

Descriere:

Nume: Multi-funcția de Calculator de Birou

Culoare: culoare primară de nanzhu

Material: nanzhu

Procesul de vopsire: vopsea nitrocelulozică, nu de poluare, se poate păstra textura naturala de bambus inițial

Instrucțiuni:

1. Material Solid, suprafață netedă și lustruită.

2. Vă rugăm să ștergeți mobilier din bambus cu un prosop înainte de utilizare pentru a elimina firele de păr fine și bavuri pe suprafață.Când mobilier din bambus nu este în uz, ștergeți-l curat, aerul uscat, înfășurați-l cu spuma de plastic și puneți-l într-o ventilat.

Caracteristici:

- Organizarea sertare mici.Convenabil de a plasa o unitate flash usb, căști, telefoane mobile și alte obiecte mici.Gadget-uri nu mai sunt ușor să-și piardă, mic, dar practic.

- Anti - alunecare de șicane pentru a preveni notebook de la alunecarea, convenabil și la modă.

- Cupa design, proiectare umanizat, atunci când se lucrează sau de divertisment urmeze înclinația.a pus paharul de bine.

- Panou reglabil poziție a treptelor de viteză.Ergonomic Unghiul 3, pentru a alege Unghiul potrivit pentru tine, potrivit pentru a schimba Unghiul, de col uterin pot preveni oboseala.

Pachetul inclus:

1 x Multi-funcția de Calculator de Birou

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: caz server, tavă documentul, italia canapea, birou priza usb, monitor stand, stand de bambus, birou tur, pat tava cu micul dejun, bambus raft, coș de bambus aburi

Clasificarea Pliere Rack
Caracteristică Eco-Friendly
Tip De Instalare Tipul De Podea
Numărul De Model Multi-funcția de Calculator de Birou
Nr. de Niveluri Single
Material BAMBUS

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare