Profesionale Noi Reglabil 2-Way Premium Din Lemn De Pin De Pantofi Targă Formator Bărbați Femei

w27939

74.20lei

Produs nou

Profesionale Noi Reglabil 2-Way Premium Din Lemn De Pin De Pantofi Targă Formator Bărbați Femei

Descriere: 100% de Brand Nou și de Înaltă calitate Reveni confort și se potrivesc pentru Pantofi preferate.Permanent se întinde lățimea de pantofi strâmt pentru o potrivire perfecta.Fabricat din lemn masiv de pin și de înaltă calitate de metal piese mecanice, care nu va defalcare sau se încadrează în afară Completa cu ușurință cu două reductoare de presiune prize manevrare Usoara, se potriveste la stânga și la dreapta de pantofi poate crește atât lungimea și lățimea pantofului pentru aproximativ 0,5~1cm Ameliorarea durerii cauzate de pantofi de disconfort Doar 1 Targă inclus!Pentru dimensiuni obișnuite, bărbați și femei pantofi numai.Nu pentru stramti sau high cut Pantofi, pantofi cu Toc sau Cizme!

Caietul de sarcini: Material: Pin + metal

Dimensiune

Lungimea totală

Pantofi ultima lungime

Pantofi ultima lățime

S

37cm

16.2 cm

6.5 cm

M

37.5 cm

16.4 cm

7cm

Am

38.8 cm

18.3 cm

8cm

Cum să utilizați: A. secțiune cu găuri B. s-a Întors din lemn secțiune (înapoi bucată) C.Mare rotund Negru structurat buton (rotiți în sensul acelor de ceasornic pentru a extinde targă în lungime), D. Negru hook handle (rotiți în sensul acelor de ceasornic pentru a lărgi targa) E. Porumb bucăți (dimensiuni diferite pot fi montate în găuri de secțiune (A).

Pachetul inclus: 1 * Boot Brancarde 2 * din material Plastic Atașamente vă Rugăm să Rețineți: Elemente vor fi reambalate pentru a salva taxa de transport maritim & a fi ecologic.Am garantie elementul va fi protejat bine în saci cu bule, Nici o cutie de vânzare cu amănuntul!

Etichete: suport pantofi set, 9 suport de pantofi, boot raft de pantofi, de cotitură raft de pantofi, perete reck, oglindă cu raft de pantofi, dubla raft de pantofi, shoe rack de podea rotund, bare suport pantofi, 1 raft de pantofi

1 targa pantofi femei
3 targa pantofi bărbați
Numărul De Model S/M/L
5 boot brancarde
4 Reglabil targa pantofi
Tip Pantofi Cuier
2 pantofi targă lățime

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare