110V/220V 2-100g Praf Automat de Cântărire, Umplere Mașină Mică Particulă Subpachet Instrumente

w27857

729.99lei

-22.57

752.56lei

-2 %

Produs nou

2-100g Praf Automat de Cântărire, Umplere Mașină Mică Particulă Subpachet Instrumente

Caracteristică:

Cântărire și Umplere Mașină

Versiune modificată a capacității instalate

NOUL panou de control ajunge la 100g

Complet de design inteligent, operație simplă

Parametri tehnici:

Tipul de umplere: de cântărit cu funcționare Automată și de Umplere Mașină

Tensiune de lucru: 220V 50HZ pentru membrii UE și alte țări/ 110v 60HZ pentru SUA/Mexic/Canada, 220V 60HZ pentru Coreea ( Cand faci comanda, te rog spune-ne de tensiune și de HZ, mulțumesc.)

Putere: 50W

Interval: 2-100g

Precizie: 0-0.3 g(în Funcție de elemente)

Viteza: 10-20/min

Dimensiune: 500*370*810mm

Greutate: 16.5 kg

Material Adecvat:

Pulbere: faina, lapte praf, perete pulbere, pulbere chimică, comestibile, pulbere, praf de cafea, seminte, fasole, orez, granule, ierburi, cereale, lup berry, MSG, sare elemente adecvate , condimente, fasole, componente chimice, componente electronice, componente hardware, vă rugăm să ne contactați cu privire la situația specifică.

Manual De Instrucțiuni:

1. Scoateți cele trei șuruburi de sub mașină, care au fost marcate.

2. Conectați aparatul la putere, deschideți comutatorul de pe partea din stânga a aparatului și panoul de control va fi lumina, apoi, aparatul intră în starea de pregătire.

3. Se toarnă materialul de care aveți nevoie pentru a umple în buncăr, și apoi apăsați butoanele de pe panoul de control pentru a seta ambalare cantitate.

4. Alege viteza de lucru în funcție de elemente.

5. După ce alegeți viteza, atunci ai putea apăsați butonul start pentru a face aparatul funcționează în mod automat.( Atunci când lumina albastră arată că mijloacele de muncă, atunci când lumina roșie arată că înseamnă să nu mai funcționeze.)

6. După umplerea de muncă este terminat, pune-ți mâna nearside Infraroșu, senzori de evacuare a trage și apoi materialul se va turna.

Principalele caracteristici ale acestui aparat:

Versiune modificată a capacității instalate, pot reambala pulbere fină, pulberea nu se lipește de greutate de până la lupta.De cântărit cu funcționare automată de ambalare, multi-funcțional de ambalaje, potrivit pentru multe tipuri de mărfuri, carcasă din oțel inoxidabil, aspectul fin high-end.Complet de design inteligent, operație simplă, senzor infraroșu comutator senzor bloc de descărcare de gestiune, cantitativ precizie senzori, trei nivel de vibrații de tăiere reglabil, computer placa de baza mai eficiente și durabile, rapid, de eroare este mic, de înaltă performanță, de umplere saci încărcate, despre unul 10-20 minute, în funcție de pachetul elemente greutate hopper pentru a crește uz intern, instalarea de un motoreductor, cu o greutate de 2 -100g pot fi cantitative, între numărul de pro grame în funcție de nevoile lor în PC-ul de bord set de ajustare de mai sus.

Atenție:

Aparatul este cel mai utilizat pentru puternic și de particule, cum ar fi orez, frunze de ceai, făină de cartofi.Nu toate tipurile de praf și particule sunt aplicabile, cum ar fi ciment sau alte pulbere ar pluti în sus sau prea luminos.

Sau niște particule care lungimea este prea lung, viteza de umplere ar fi afectate.Dacă nu sunteți sigur dacă mașina este potrivit pentru produsele dvs., va rugam sa ne contactati inainte de a cumpara, putem folosi produse care doriți ambalare facă mai întâi un test.

Vă Rugăm Să Rețineți:

1. În mașină există trei șuruburi trebuie să fie eliminate înainte de a utiliza,otherwiae aparatul poate funcționa rău sau chiar să fie deteriorat.Cele trei șuruburi care sunt marcate în imaginea de mai jos.

2. HZ este foarte, foarte important pentru această mașină de umplere.Deci inainte de a comanda, vă rugăm să asigurați-vă că HZ este corect.Pentru membrii UE, standard 220V 50HZ, pentru statele UNITE ale americii, standard 110V 60HZ.Dacă aveți nevoie de un alt HZ mașină, acesta trebuie să fie trimis din China.Oferim, de asemenea, 220V 60HZ pentru Coreea.

3. Aparatul are 9 buton panou și 12 panoul de buton, l-am trimite în mod aleatoriu.Operațiunea este aceeași, vă rugăm să nu vă faceți griji.

Pachetul include:

1 x mic de umplere mașină

Garanție: oferim garantie un an.În perioada de garanție, toate schimburile sau reparatia din cauza unor defecte sunt gratuite (Cumpărătorul este responsabil pentru taxele de transport).Express de livrare: masina va fi doar trimite-NE depozit sau UE depozit, de transport maritim de timp: 5-10 zile lucrătoare după plata.Și Nici o taxă de import.Pentru tot pachetul trimis din SUA sau UE depozit, SUA și UE clienții nu trebuie să plătească pentru orice taxă de import .Deci, dacă sunteți interesat în această mașină, vă rugăm să fie liber să facă ordine.Mulțumesc în avans.Costul de transport nu este inclus telecomanda cost suplimentar care apare numai atunci când adresa este prea îndepărtată pentru a atinge.Dacă adresa este prea îndepărtată, acolo va fi o suplimentare de la distanță cost suplimentar apare.Vă rugăm să ne contactați în primul rând dacă nu se poate face sigur.Mulțumesc în avans.Pentru statele UNITE ale americii,vă rugăm să rețineți: American regionale AK, HI, PR, sunt zone izolate.Aceste locuri va fi taxat suplimentar poștale.Vă rugăm să trimiteți un mesaj la noi inainte de a cumpara.Achiziționarea de instrucțiuni: La momentul achiziției, vă rugăm să includeți numărul de telefon de contact la contul Paypal zona de comentarii.Un număr de telefon de contact numai pentru transportul maritim scopuri. (International livrare cere semn, așa că ne este necesar.avem onoarea și responsabil vânzător.vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii de calitate și la cumpărător, cu 100% sinceritate.Sper că vă va place produsele noastre.Pls nu ne lăsa feedback-ul negativ sau rată scăzută sau pentru a deschide un caz fără nici o comunicare, dacă au o problemă,dacă te satisface cu produsele noastre.Va rugam sa ne lăsați un feedback bun cu 5 stele la noi.mulțumesc foarte mult în avans.dacă nu primiți un element sau element de pierdut în livrare, va vom returna integral banii sau să-ți trimit o mașină nouă de la depozitul nostru.Suport tehnic: avem un profesionist de suport tehnic grup pentru toate elementele noastre de vânzare.dacă aveți orice problemă tehnică pe produsele noastre.Pls nu ezitați să contactați cu noi.suportul nostru tehnic mereu alături de tine.De plată: card de Credit

Etichete: pește marlin, antena mașinii, edta, mașină de râs, 8x8 camion rc, masina de spalat vase mici, crio slim, grăsime rece, umple mașina, suc rece

Dimensiune 500*370*810mm
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand TS
Tipul De Umplere De cântărit cu funcționare automată și Fillling mașină
Material Din Oțel Inoxidabil
Greutate 16.5kg
Tip Alte
Precizie 0-0.3 g
Tensiune De Lucru 110V/220V
Utilizare Comerciale Fabricarea
Numărul De Model MG-100
Gama 2-100g
Viteza 10-20/min
Putere 50W

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare