Nou
Indicele De 1.61 De Lentile Progresive Rășină Lentile Multi-Focus Fără Linie Pentru Miopie Sau Miopie Lentile Cu Prescriptie

Indicele De 1.61 De Lentile Progresive Rășină Lentile Multi-Focus Fără Linie Pentru Miopie Sau Miopie Lentile Cu Prescriptie

w27836

211.53lei

-113.9

325.43lei

-34 %

Produs nou

1. 1.61 index progresivă nu-line lentile bifocale cu anit-reflexie si anti-zgariere

2. Subțire

3 .Oferta vederea la distanță, vederea intermediară și vederea de aproape într-o singură lentilă

Notă: putem vinde optice cadru și lentile împreună.Vă rugăm să ne contactați, dacă doriți doar să cumpere lentile optice.

Obiectivul ar trebui să personalizat dacă dvs. baza de prescriptie medicala au CYL.Aceasta va dura aproximativ 5-7 zile.

Lentile de prețul de listă

vă rugăm să faceți clic pe fiecare opțiune pentru fiecare link.

Cum de a citi rețeta:

Pe o baza de prescriptie medicala tipic, veți vedea două seturi de rânduri.Cele mai multe din timp partea este pentru bi sau ochiul drept, în timp ce partea de jos este pentru sistemul dvs. de OPERARE sau ochiul stâng.

Pentru Distanța de corecție, acolo ar trebui să fie întotdeauna o valoare sub Sfera și cele mai multe ori este negativă.Abrevierea acestuia este 'D. V.' care vine de la vederea la Distanta.

Pentru Lectură-numai de corecție, acolo ar trebui să fie întotdeauna o valoare sub sfera și cele mai multe ori este pozitiv.Dacă există o valoare în vederea de Aproape (N. V., N. V. O.) apoi introduceți putere în jumătatea de JOS a formularului și se lasă ADAUGĂ puterea de gol sau ("0.00").

Pentru corectarea astigmatismului, vă rugăm să rețineți că acel Cilindru (CILINDRI) și Axa sunt întotdeauna furnizate împreună.Pentru orice valoare a Cilindrului trebuie să fie întotdeauna o valoare pentru Axa.Unii medici folosesc pozitivă (+) cilindru și unele utilizări negative (-), există o mare diferență între cele două, astfel încât vă rugăm să acorde o atenție aproape de semne pozitive și negative.Dacă nu aveți corecția astigmatismului, medicii s-ar putea doar lăsați-l necompletat sau pur și simplu SPH sau DS ceea ce înseamnă Sfera sau Dioptrie Sferă.Axa ar trebui să fie de 1-180 de grade, dacă vedeți o valoare ca '5' sub axa, acest lucru este, de asemenea, la fel ca '005" sau " 5 grade.Ar trebui să fie întotdeauna un număr întreg și nu ar trebui să fie punctul zecimal pe axa.

Pentru lentile Bifocale, lentile Progresive, vă rugăm să verificați cu medicul dumneavoastră ochi dacă în Plus este pentru lentile Bifocale sau Progresive.Cele mai multe ori, în comparație cu Bifocale Plus, Adăugarea Progresivă este mai mare cu 0,25, deci vă rugăm să verificați.Un indiciu sa stiu daca baza de prescriptie medicala este pentru Progresivă este un PRIETEN notă scrisă pe baza de prescriptie medicala; numai o completare înseamnă plus pentru Stânga și Dreapta ochii sunt la fel.Vă informăm că vom procesa un minim de +1.00 și maxime de +3.00 pentru Plus de puteri.

Medicii ochi uneori va lăsa zecimal punct de pe Sferă, Cilindru și Plus.De exemplu, -25 sau +175, acest lucru este înțeles -0.25 și +1.75.

Foarte important, să acorde o atenție aproape de plus și minus deoarece acest lucru va afecta foarte mult de obiectiv.Dacă există ceva pe baza de prescriptie medicala nu sunteți familiarizați, vă rugăm să sunați Serviciul nostru pentru Clienți și vom fi bucuroși să vă ajute.

Care este distanța pupilară(PD) și cum să-l obțină:

PD, sau de distanța pupilară, este distanța de la centrul pupilei (la fața locului negru în ochi) de la un ochi la celălalt.Această măsurare se rafinează de poziționare de lentilele de contact în cadrul ați ales.Acesta poate fi furnizat în câteva minute de către optician dumneavoastră sau medicul dumneavoastră, și deci, vă recomandăm să vă adresați pentru că atunci când ai viziunea ta verificat.Alternativ, ați putea întreba cineva să-l măsoare pentru tine, dar le recomanda pentru a fi la o lungime de braț distanță de la tine.Puteți măsura, de asemenea, de unul singur cu care se confruntă o oglindă.Pentru lentile unifocale, puteți alege să utilizați un PD medie de 63mm, dar pentru Bifocale sau lentile Progresive, încă recomandăm să obțineți aceste informații de la optician.Pentru informații, cei mai mulți adulți PD este între 55-65 mm.Uneori, medicii vor oferi două valori diferite pentru PD, mai jos sunt unele scenarii:

o.Valorile sunt mai mari ca 65/60, prima PD este, de obicei, pentru Distanta de PD și al doilea este pentru Lectură PD

b.Valorile sunt mai mici ca 33.5/31.5, prima PD este, de obicei, pentru Ochiul Drept și cel de-al doilea este pentru Ochiul stang.

c.Valorile sunt aceleași ca 30.5/30.5; puteți adăuga aceste două valori împreună ca avem doar un singur câmp pentru PD.Vom împărți la sfârșitul nostru.

Etichete: nurca geană 12, nurca genelor 3d nurca, cauciuc bocanci barbati, nurca genelor 6d03, înlocuirea mi 3 buc, discontinue de pescuit lures, zăpadă de schi pentru copii, victoran mini oglinda, organizatorul cutie cabluri

Accesorii Ochelari Lentile
Lentile De Material CR-39
Tip De Element Accesorii Ochelari
Acoperire HMC
Nume De Brand Canmy
Gen BĂRBAȚI

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare