Toamna Carouri Lână Fusta Femei 2020 Iarna Plus Dimensiune 4XL Inaltime Talie O-Linie Groasă Cald Mini Cizme Fuste Feminine Hip Pachet Saias

w27789

85.87lei

-12.86

98.73lei

-13 %

Produs nou

Dimensiunea Diagramă

Marimea S, Talie: 62 cm, Lungime:39cm, Solduri :84cm Marime M Talie: 64cm, Lungime:40 cm, Solduri :88cm Marime L Talie: 68cm, Lungime:40 cm, Solduri :92cm Marimea XL Talie: 72cm, Lungime:41cm, Solduri :96cm Marimea XXL Talie: 76cm, Lungime:42cm, Solduri :100 cm Marimea 3XL Talie: 80cm, Lungime:43 cm, Solduri :104cm Marimea 4XL Talie: 84cm, Lungime:44 cm, Solduri :108cm Notă: Aceasta este Dimensiunea Asia ,Toate dimensiunile se măsoară în cm ,dimensiunea Asia sunt un pic mai mici decât dimensiunea Europeană și Americană dimensiune.Pls verifica tabelul de dimensiuni înainte de a cumpăra.dacă nu sunteți sigur cu privire la dimensiunea ,pls nu ezitați să contactați cu noi, inainte de a plasa comanda.

Modelul Arată

1.Vă Rugăm Să Rețineți:

(1)material culorile pot varia ușor de la on-line culori datorită variațiilor în ecranul de setări de culoare. (2)o Dată ce știi măsurătorile corpul tau,consultati size chart pe paginile de produs pentru real element de măsurători pentru a determina ce dimensiune ar trebui să cumpere.

2. Dimensiuni Corp:

Măsurarea sfaturi pentru a se potrivi perfect: Obține măsurată înainte de plasarea unei comenzi.am puternic sugerăm să aveți măsurătorile luate în primul rând de un croitor profesionist sau măsurați-vă de următoarele măsura ghidul de mai jos.

3.Reveni și Politica cursului de Schimb:

1.Toate produsele noastre vor fi verificate unul câte unul înainte de a trimite. 2.Cumpărătorul ar trebui să verificați pachetul primirea dată.Dacă este deteriorat în timpul de transport de marfă, vă rugăm să refuze să semneze pentru ea și de a lua legătura cu noi în timp. 3.Dacă există orice probleme de calitate, vă rugăm să oferim informații detaliate în 7 zile împotriva primi, va Vom confirma problema și apoi oferă o mulțumit o soluție pentru tine. 4.Cumpărătorii sunt responsabile pentru întoarcerea expeditii dacă problemele sunt cauzate de partea ta.

4. Politica Feedback-Ul:

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, vă vom oferi DISCOUNT pentru urmatoarea comanda. 2. Dacă te-au produs link-ul de pe SNS sau Facebook, va vom oferi un cadou sau DISCOUNT pentru urmatoarea comanda. 3. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine. 4. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Etichete: 4xl rochie de femei, 5xl femei, new jersey nfl, 4xl plus dimensiune, 4xl sus, 4xl femei, basma retro, 3XL, 5xl, 4xl femeie

femei fusta femei de moda fusta
Origine NC(de Origine)
Gen FEMEI
cizme pantalon pentru femei spodnica
Talia imperiul
fusta cu talie inalta fustă de lână
Varsta Varsta 18-35 Ani
Material Poliester
Model Tip Carouri
toamna fusta f512
Silueta O-LINIE
Numărul De Model Fusta Din Lână
femei fusta de înaltă calitate fusta cu talie înaltă
Stil Casual
Toamna fusta Femei Elegante Fusta
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi, Mini
Decor NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare