Bikini de costume de Baie Sexy Stil Național de costume de baie femei de moda de costume de baie costum de baie pentru femei 2020 sexy costume de baie femei brazilia

w27622

40.03lei

-43.36

83.39lei

-51 %

Produs nou

>>>>>Feedback-ul

-Stimați clienți, vă mulțumim pentru cooperare cu noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.

-Vă rugăm să ne e-mail sau telefon înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom rezolva orice probleme în mod satisfăcător.

-Feedback-ul dvs. pozitiv va fi foarte apreciat.Sper că vom putea construi bun si pe termen lung relație de afaceri cu tine, vă mulțumesc.

>>>>>Politica De Returnare

-Dacă sunteți nemulțumit cu produsul, vă rugăm să ne e-mail pentru o rambursare sau o retrimite în termen de o săptămână.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, iar cumpărătorul este responsabil pentru taxele poștale de returnare.

>>>>>Contactați-ne

-Dacă aveți orice întrebări cu privire la transportul maritim și de calitate, Pls nu ezitați să ne e-mail.Vom rezolva asta pentru tine în termen de 24 de ore.

Notă:prețul nu include orice taxă sau zone îndepărtate cost suplimentar.Pls lasa-ne adresa ta de email la comandă în caz de orice neclar.Multumesc.

Cumpărătorii Internaționale Vă Rugăm Să Rețineți:

1).T a taxei este stabilit de către cumpărător personalizate nu de către noi, diferite țări pentru diferite rata de impozitare, așa că, dacă orice impozit atunci cumpărătorul ar trebui să-l suporte.

2).Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul produse sau taxele de transport .Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

3).Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Etichete: junior lenjerie, sutien shell, costume de baie, costume de baie femei, brazilia flag pin, se potrivesc lenjerie, brazilian costum de baie, Costum de baie, pentru costume de baie femei, orange peeler

Function3 stringer
Varsta Varsta 18-35 Ani
Funcția De Scăldat, Costume De Baie
Material Poliester
Numărul De Model Costume De Baie Bikini
Model Tip Print
Function8 Boxeri
Stil Tineri Boem
Stil Stil Tineri
Function5 lenjerie de corp pentru femei
Suport Tip Sârmă Gratuit
Gen FEMEI
Origine NC(de Origine)
function7 lenjerie femei sex
Function1 bikini
Funcția4 femei curele și g siruri de caractere
Talie Mijlocul Talie
Function2 string sexy
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tip De Element Set De Bikini
Nume De Brand LUCYLEYTE
Cu Pad Da

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare