Fingerclip Oximetrele Saturația de Oxigen din Sânge Monitor Degetul Pulsoximetru SPO2 Monitor Oximetro Rapid de Transport maritim (Fără Baterie)

w27295

18.75lei

-12.53

31.28lei

-40 %

Produs nou

Parametrii de produse de oximetru: ■ Culoare LED display ■gamă de Afișare de oxigen din sange valoare: 70~100%, intervalul de afișare al pulsului: 30~240BPM ■Rezolutie: saturația de oxigen din sânge este de 1%, puls: 1BPM ■Precizie: gama de saturația de oxigen din sânge de la 70% la 100% este de ±1%, mai puțin de 70% este nedefinit, iar pulsul este de ±2BPM sau ±1%, oricare dintre acestea este mai mare ■cerința de Putere: 2 AAA baterii alcaline 1,5 V( nu include ) ■capacitatea de Puternic pentru a rezista lumină ambientală și slab perfuzie ■formatul de Afișare: afișaj LCD: saturația de oxigen din sânge display: 70-100%, patru schimbări de direcție, 8 moduri de afișare; (respectiv de a schimba dimensiunea fontului de sus, jos, stânga, și la dreapta) rata Puls display: 30-240 BPM, 3 cifre de șapte segmente afisaj digital; undei de Puls display: bargraf de afișare; tensiune Scăzută a bateriei indicație: LCD simbol. ■ Cerințe de putere: 2 AAA baterii alcaline 1,5 V, tensiune, adaptabil gama: 2.6-3.6 volți. ■Consum de energie: mai puțin de 30 mA. ■Măsurareperformanța în caz de slab perfuzie: oxigen din sânge și pulsul pot fi afișate corect atunci când pulsul gradul de umplere este de 0,5%. ■Capacitatea de a rezista lumină ambientală interferențe: abaterea de sânge de măsurare a oxigenului în interior lumina naturală și existente, surse de iluminat este mai mică decât ±1% comparativ cu măsurarea în camera obscură condiții. ■Cu o functie comutator, acesta se va opri automat după 8 secunde, atunci când nici un deget este introdus.Fingerclip Oximetrele Saturația de Oxigen din Sânge Monitor Degetul Pulsoximetru SPO2 Monitor Oximetro Rapid de Transport maritim (Fără Baterie)

Caracteristici de oximetru produse: 1. Produsul este simplu și convenabil de a folosi. 2. Produsul este mic în dimensiuni și lumină în greutate (greutatea totală, inclusiv a bateriei este de aproximativ 50g), și este ușor de transportat. 3. Produsul are consum redus de energie, și două baterii AAA poate dura 10 ore. 4. Atunci când tensiunea bateriei este prea scăzută, aceasta poate afecta utilizarea normală, vizual fereastra va avea o tensiune scăzută a indicatorului de avertizare. 5. Atunci când nu există nici un semnal, produsul se va opri automat după 8 secunde.Lista de ambalare: 1*oximetru 1*curea 1*Instrucțiuni 1*cutie de Depozitare ( opțional )

Etichete: monitor portabil 21, oxigen produsului, simplu pulsoximetru deget, aparat foto canon len, spo2, wego monitor de ritm cardiac, oximet, pulsul oxiometer, metru puls oximetru, De Oxigen Din Sange

Dimensiune 30*30*58mm
Tip De Element Oximetria
Origine China Continentală
Nume De Brand JZIKI
Material Plastic
Numărul De Model oximetru
Cerere Degetul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare