Nou
10x Conector BNC Male plug pereților etanși se ocupe de lipire cu montare pe panou direct

10x Conector BNC Male plug pereților etanși se ocupe de lipire cu montare pe panou direct

w27165

38.24lei

-2.44

40.68lei

-5 %

Produs nou

Caietul de sarcini

Caracteristici:

Stare: 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate, Stare: Brand New.Conectori BNC pentru Serie.Conector : BNC Male.Material: Alamă.Placat cu nichel.Culoare : Alb Dacă nu sunteți sigur ce aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați.

Pachetul Include:

10(Zece) unitate pentru fiecare comanda

Transport

Shippment:

1 adresa de Livrare: Ne va livra conform default adresa ta și asigurați-vă că adresa este corectă.Vă rugăm să rețineți că va fi în plus, costul de transport maritim în cazul în care adresa este la distanță unul.Toate bunurile, inclusiv transport gratuit, nu include telecomanda costul de livrare.

2 Facturii: vă Rugăm să confirmați informații detaliate despre factura de livrare, cum ar fi cât de mult preț ar trebui să scrie pe factura de livrare , cât de mult taxa de transport ar trebui să scrie pe factura, cum să descripe mărfurilor etc.

3 cele Mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 3-5 zile lucrătoare de la confirmarea plății.Dacă nu există nici o excepție, va vom tine la curent lăsând un mesaj.

4 Expeditor: "Transport Gratuit" articol va fi postat prin China Post Air Mail / China Post Oridinary Mail, elementele pot fi controlate și urmărite on-line.De transport, în mod normal, durează 35 la 60 de zile.Pentru bunurile nu transport gratuit sau dacă nu există nici o altă cerință de transport maritim, vă rugăm să contactați serviciul pentru o altă alegere doar ca DHL, UPS, Fedex etc.și la un cost suplimentar ar trebui să fie pe partea cumpărătorului.

5 Când primi produsele, vă rugăm să verificați dacă ambalajul este rupt și mărfurilor este OK.Dacă nu este rupt cauzate de transport, vă rugăm să luați fotografie și cere curierul de a semna.Ne va ajuta pentru a cere compensații pentru tine.

6 taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Se întoarce

Politica De Retur:

1.Dacă nu te-ai multumit ca ai primit produsul, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

2.Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original, cu toate componentele și accesoriile incluse, și trebuie să ne furnizați revenirea informații de transport (transportul sau numărul de urmărire)

3.Taxă de retur este de a fi plătite de către cumpărători.Noi nu va fi responsabil pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Servicii Pentru Clienți

Feedback-ul:

După primirea mărfurilor, vă rugăm să ne dea feedback-ul rugam, atunci când sunt satified.Atunci când nu sunt satified, vă rugăm să ne contactați pentru a reveni, vom încerca tot posibilul pentru a vă satify.Feedback-ul dvs. pozitiv este apreciat.

Etichete: iphone 6s mini jack, conector bnc, conector bnc panou, rca feminin aur panou, BNC Panou, extinde cablu bnc, bnc, roșca bnc cu montare pe panou, n bnc female, bnc female șasiu

Numărul De Model Conector
Nume De Brand XERXES

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare