2020 Gol Afară De Bikini Cu Talie Inalta, Costume De Baie Femei Costum De Baie Sexy Retro Gol Marmură Print Costum De Baie Cheongsam Guler Bikini

w2668

50.44lei

-41.29

91.73lei

-45 %

Produs nou

Promitem:

toate imaginile sunt reale de fotografiere, culoarea și dimensiunea sunt în stoc, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra!Sprijinul dumneavoastră este forța motrice pentru proiectare și producție!

Q:Cum pot plăti pentru meu de cumpărare?

O: acceptam urmatoarele metode de plata: cridet card; moneybooker;T/T, western union.Î:există vreun Număr de urmărire pentru postul meu?

O: Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător.

Î:acest produs veni cu pachetul de vânzare cu amănuntul?

A: Ne-am declarat de ambalare detaliu în descrierea fiecărui produs, vă rugăm să verificați, vă mulțumesc!

Q:sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?

R: Bună ziua,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Sfaturi culoarea reală a elementului poate varia ușor de imagine din cauza efecte de iluminare și de setările monitorului, vă mulțumim pentru înțelegere!Livrare 1. Timp de manipulare este, de obicei, 5-7 de afaceri de zile pentru a aranja transportul din cauza cantitate considerabilă ordinele de zi cu zi. 2. Transport GRATUIT Pentru întreaga Lume prin China Air Post .Contactați-Ne Dacă aveți orice confuzie cu privire la dimensiunea de selecție sau orice altceva, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment și vom face tot posibilul pentru a vă servi și continuă să ofere suport complet.Întoarce & Schimb ne poti contacta pentru a reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile după ce a livrat, dacă nu sunteți mulțumit cu elementul din cauza dimensiunea greșit a fost trimis sau factorul de calitate.Observație: produsele Returnate trebuie să fie fără Nepurtate, Nedeteriorate și Nespălate.Feedback-ul Dacă aveți un minut pentru a lăsa un feedback pozitiv pentru noi, despre sugestie și de service ale produsului, ne-ar aprecia foarte.Feedback-ul dvs. este important pentru noi pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, produse de calitate și servicii pentru clienți.

Etichete: costum de baie feminin, marmură, 4xl 5xl costume de baie, rochie chinez, 5xl costume de baie india, sach, Cosplay Costum De Baie, cheongsam dressup, cheongsam erotic, clar jucărie sexuală, 1 bucată de costume de baie femei de marmură

Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Origine NC(de Origine)
Material Terylene
Model Tip Print
Nume De Brand MUOLUX
Cu Pad Da
Numărul De Model 2020 Nou Taie Bikini cu talie Inalta, Costume de baie Womensexy costum de baie Retro H
Ocazie Costume de baie / Plaja Port/ Petrecere
Tip De Element Set De Bikini
Suport Tip Sârmă Gratuit
model Vintage Bikini
Fonction Brazilian biquini
Gen FEMEI
Transport Transport gratuit / Picătură de transport maritim
Caracteristică De Design mare picior bikini
Element De Stil Set De Bikini / Costume De Baie / Costume De Baie / Costum De Baie
Talie Talie Mare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare